Новини ЗМІ

Олександр Севідов: "Сьогодні вийшла не гра, а "бійня"

12:52, 6 жовтня 2011

- Почну з вибачень перед гравцем «Нафтовика-Укрнафти» Артуром Карнозою, некоректно висловився на його адресу, коли він замість того, щоб віддати м’яч воротарю, вибив його в аут. Він молодий хлопець, я трохи старший, але емоції взяли гору. Будемо сподіватися, що він майбутня зірка українського футболу і пробачить мене.

Щодо гри, то сьогодні вийшла не гра, а «бійня» ще більш «гаряча», ніж у Запоріжжі. Не знаю, які особисті рахунки між «Говерлою» й «Нафтовиком», але такої битви ми ще не проходили. Тому перемога в цьому протистоянні вдвічі приємніша, хоч і здобули її завдяки пенальті. Колись же й нам потрібно пенальті давати й скористатися ними. А був чи не був одинадцятиметровий – про це не хочу говорити, тим паче, у нас є підозри, що в ворота охтирчан мали ставити ще один одинадцятиметровий. А те, що маємо моменти, але не реалізовуємо їх – це проблема. Тим не менш, привітав хлопців з перемогою, хоч нині футболу було небагато, але в чоловічій боротьбі супернику ми не поступилися, а бажання до перемоги у нас було більше.

- Можливо, питання не до вас, але тим не менш, вважаєте нормальним таке явище, коли «Говерла-Закарпаття» розпочинає матчі в робочий день о 16.00?

- На «Авангарді» досі немає освітлення, а якби йшов дощ, було хмарно, розпочинати пізніше було б ризиковано. Окрім освітлення, у нас купа проблем. До прикладу, через поганий стан тренувального поля на "Авангарді" змушені їздити тренуватися до Мукачева.Отак і їздимо на автобусі на тренування, на ігри. Мій помічник підрахував, що упродовж чемпіонату ми два тижні провели в дорозі. Куди ми їздимо – сам дивуюся, як в тому голлівудському фільмі «Привид», виїхали з Ужгороду, а потім десь виринули з туману – в Донецьку чи Запоріжжі. Та проблеми є і будуть. А от те, що обіцяв, що хлопці на полі не будуть байдужі до гри - слово поки тримаю. Можливо, у нас не дуже яскрава гра, але як можемо, так і здобуваємо-вириваємо потрібні нам очки. Ми стараємося не оступитися і ви знаєте, з ким ми конкуруємо.

- Команда три ігри провела на виїзді, як оцінюєте виїзне турне «Говерли-Закарпаття»?

- В кубковому поєдинку ми виглядали значно гірше за «Металург» і, напевно, не заслуговували на подальший прохід у 1/8 фіналу. В Донецьку з «Олімпіком» грали вже значно краще, хоч і важко вирвали перемогу. Після змогли трохи перевести дух і вже у матчі в рамках чемпіонату з запоріжцями були кращими. Навіть більше часу ми провели в атаці, ніж господарі. І якби не курйозний гол Гібалюка, взяли би в Запоріжжі три очки. Ну що поробиш, таке стається – це футбол. Гадаю, наш  вояж пройшов з користю, здобули 4 очки, звісно, хотілося б більше, але маємо те, що маємо.

Прес-служба ФК "Говерла-Закарпаття"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору