Новини ЗМІ

Анатолій Волобуєв: Нашою задачею на сезон є награвання молодих футболістів

12:01, 6 жовтня 2011

Головний тренер алчевської «Сталі» Анатолій Волобуєв залишився задоволеним грою своєї команди в матчі із кіровоградською «Зіркою».

- Коли виграєш, то, звісно, приємно. Ми здобули перемогу по грі. Комбінували, контролювали м’яч більше, створили хороші моменти, забили. Я задоволений цим матчем, враховуючи, що в нас захворіли Чеботаєв та Локтіонов, дискваліфікований Гавриш. У нас чимало молодих футболістів. Ми попали в ігрову кризу, не могли виграти. На передсезонний збір не їздили. Вибираємося з кризи, перемагаємо. Ми спокійно граємо. В нас задач немає. Награємо молодих футболістів. 

- Як Вам вдається при фінансовому катаклізмі в клубі так вдало виступати?

- Не особливо хочеться говорити про це. В різних клубах є фінансові труднощі. В нас є певна заборгованість. Ми терпимо, надіючись, що в майбутньому все буде добре. До сезону ми готовилися в Алчевську. Влітку ми втратили чимало футболістів. Кожен рік створювати команду складно. Я задоволений нашою молоддю: Дегтярьову 18 років, Мірошнику, який трохи захворів і вийшов в звітному матчі на останні хвилини, - 17 років. Він залучається до юнацької збірної України. Іншим футболістам по 20. Лише камерунець та конголезець більш старші і непогано ведуть гру. У "Зірки", переглядаючи відеозаписи попередніх матчів, відзначу гру півзахисника Олександра Скляра, цей матч він пропускав. 

Прес-служба ФК "Зірка"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору