Новини ЗМІ

Вадим Заяць: «Фору ми дали у першому таймі»

11:09, 6 жовтня 2011

Після завершення матчу «Металург» - «Буковина» (3:2) головний тренер чернівецької команди Вадим Заяць зазначив, що його підопічні зіграли непогано, однак дали велику фору суперникові у першому таймі. Вадим Григорович також побажав якнайшвидшого повернення на футбольне поле екс-гравцеві національної збірної України Олексію Беліку, який у матчі з «Буковиною» зазнав важкої травми.

 - Вадиме Григоровичу, Ваш коментар гри…

 

 - Розпочну з того, що нам повідомили про травму Олексія Беліка. Вибачатися за свого футболіста не буду, бо переконаний, що була звичайна чоловіча боротьба, футбол. Однак, я хочу вибачитися від себе. Дай Боже, щоби це була максимально легка травма. Бажаю Олексієві якнайшвидшого повернення на футбольне поле. Щодо гри, то були два різні тайми. Нам не вистачило свіжості, однак на це є свої причини. Половина складу, а саме гравці групи атаки просто не приїхали. Двоє футболістів поверталися сьогодні в гру після тривалої перерви. Загалом зіграли непогано. Нам не вистачило сил. Велику фору ми дали у першому таймі. А так, ми могли вивести очки із Запоріжжя.

 - Яке враження справила на Вас гра запорізького «Металурга» ?

 

 - «Металург» - частина мого життя, одна з найкращих її сторінок. Запоріжжя – мій другий дім. Щодо команди, то вона не заслуговує на першу лігу. Є база, є дуже гарний стадіон. Таких у першій лізі немає. Бажаю Запоріжжю якнайшвидше якомога швидше повернутися у Прем'єр-лігу.

 ФСК "Буковина"

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору