Новини ЗМІ

Вадим Заяць: «У Запоріжжя ми також їдемо за трьома очками»

21:40, 1 жовтня 2011

 На післяматчевій прес – конференції головний тренер «Буковини» Вадим Заяць подякував своїм підопічним за перемогу. Вадим Григорович також зазначив, що у Запоріжжя чернівецька команда поїде за трьома очками.

 -  Вадиме Григоровичу, Ваші враження від матчу «Буковина» - ФК «Одеса»…

- У першому таймі гра у виконанні футболістів «Буковини» була дуже хорошою. Можу сказати, що перші 45 хвилин у матчі з «Одесою» були кращими у цьому сезоні. Хочу подякувати, насамперед, хлопцям за перемогу. Перемогти таку команду, як «Одеса» завжди почесно. Вважаю, що одеський колектив є одним із найсильніших у першій лізі щодо побудови гри. У них висуваються сучасні вимоги до футболістів. «Одеса» - хороша команда, яка мені дуже подобається. Тим більше, що вона грає під орудою сильного тренера. Минулого сезону нам не вдалося обіграти представників Одещини. Тоді наші сьогоднішні суперники були на голову сильніші за «Буковину». Ми нічого не могли зробити. Сьогодні ж наша команда святкувала перемогу. 

-  В останніх поєдинках (за винятком поєдинку проти ФК «Львів») склад нашої команди практично не змінюється. Чи можна зробити висновок, що склад «Буковини» стабілізувався?

- Дійсно, склад команди стабілізувався, однак сказати те, що він оптимальний не можна. У нас травмовано двох ключових футболістів атакуючого плану. Вони випали на невизначений строк, однак вони вже тренуються з командою. Це серйозна одиниця у нашій побудові атакуючої гри. Будемо сподіватися на те, що вони максимально швидко повернуться у стрій.

Ви тривалий час виступали у запорізькому «Металурзі», який є нашим наступним суперником у чемпіонаті... 

- Однозначно те, що у Запоріжжя ми також їдемо за трьома очками. «Металург» як «Металург». Там такі ж самі хлопці. Можна сказати, що Запоріжжя зробило з мене футболіста. Те, що Запоріжжя для мене як рідне місто, стане додатковою мотивацією. У керівництві запорізького клубу працюють мої друзі. Протидіяти їм буде дуже приємно та цікаво.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору