Новини ЗМІ

Микола ФЕДОРКО: «Не знаю, чому «Львів» знаходиться в аутсайдерах»

21:36, 1 жовтня 2011

Головний тренер молодіжненців на післяматчевій прес-конференції похвалив усіх: гостей із Галичини та власних гравців.

- Грою задоволений, результатом - не зовсім. Буде гра, буде самовіддача, будемо забивати більше голів. Ми сьогодні заслуговували перемогти 4-0, а вийшло - 2-1. Це футбол. Команда «Львів» достатньо кваліфікована. Футболісти грали з бажанням. Не знаю, чому вони знаходяться в аутсайдерах, але я гадаю, що цей колектив ще попсує нерви багатьом клубам. Своїм хлопцям хочу сказати «дякую» за самовіддачу, боролися до кінця. Можливо, в Симончука в додатковий час був удар відчаю, тим не менш, голи не пахнуть, і вони нам даються з великими потугами. Працюватимемо над завершенням атаки. В цілому поєдинок пройшов на високому рівні, особливо другий тайм. А при певному збігу обставин ми могли б забити більше голів, проте вийшло те, що вийшло.

-  У «Кримтеплиці» розпочинається важкий графік, всі наступні зустрічі з лідерами Першої ліги. Як будете налаштовувати команду на результат? 

-  Кожен матч налаштовуємо гравців на перемогу. Різниці немає, з ким ми граємо – зі «Львовом» чи із «Говерлою-Закарпаттям». Головне, щоби не перегоріли, потрібно виступати вільно і робити свою справу на відмінно, без оглядки на суперника. Ми будемо старатися, будемо показувати результат.

За матеріалами з офіційного сайту ФК «Кримтеплиця» Молодіжне




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору