Новини ЗМІ

Вадим Заяць: "Не очікував того, що гра вийде настільки важкою"

09:51, 26 вересня 2011

 Чернівецька «Буковина» здобула у першості України четверту перемогу поспіль. Учора підопічні Вадима Зайця переграли на виїзді ФК «Львів». На післяматчевій прес–конференції Вадим Григорович похвалив футболістів львівської команди. Тренер також зазначив, що у разі втрати очок у Добромилі, футболістів «Буковини» оштрафували би на серйозну суму.

 -    Вадиме Григоровичу, Ваш коментар поєдинку ФК «Львів» - Буковина»…    

  - Рахунком задоволений, грою – ні. Мене приємно здивував ФК «Львів». Тим більше, на фоні того, що у вас відбувається в клубі.  Хочу похвалити Вашу команду, Ваших хлопців. Я не очікував того, що гра вийде настільки важкою. А щодо переваги ваших гравців у деяких компонентах гри, то будемо розбиратися. У нас відбулися певні заміни. Комусь ми дали шанс. У нас виникли питання щодо рівня підготовки  деяких наших футболістів. Будемо розбиратися.

-  Кого б ви хотіли бачити своїм суперником у 1/8 фіналу Кубку України?

 -  Я вже казав, що  бажано отримати у суперники найсильнішу команду та пройти її. На цьому етапі слабких команд немає. Намагатимемося пройти далі.

 -  Минулого матчу проти ФК «Львів» Ви поводили себе досить активно, як по відношенню до футболістів своєї команди, так до і вболівальників. Сьогодні ви вели себе аж занадто спокійно. Скажіть, будь-ласка, це була впевненість в своїй перемозі чи до Вас прийшов  досвід?

 -   Скажу однозначно, що я впевненим у перемозі не був, однак відкрию вам секрет – якщо б ми не взяли тут три очки, то команду  оштрафували би на серйозну суму. При всій повазі до Вашої команди …  Є певні причини, які вплинули на її підготовку до цієї гри. Така команда, як «Буковина», після перемоги над «Оболонню» не має права тут програвати. Не кажу, що я був спокійним, були моменти, коли довелося похвилюватися.  Сьогодні провокацій з Вашого боку  не було.  Вболівальники не те щоб мовчали, вони просто сьогодні вболівали. Я, коли сьогодні приїхав, не те щоби чекав, але думав, що щось таке буде.  Однак… Браво Вашим уболівальникам.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору