Новини змагань

Вадим Заяць: «Гравці вписують нові сторінки в історію буковинського футболу»

10:00, 22 вересня 2011

Після матчу 1/16 фіналу «Датагруп Кубку України» «Буковина» - «Оболонь» (2:1) головний тренер чернівецького клубу Вадим Заяць подякував вболівальникам за підтримку. Вадим Григорович також зазначив, що у першості України та у Кубку нашої держави перед «Буковиною» стоять максимальні завдання.

Вадиме Григоровичу, проаналізуйте гру «Буковина» - «Оболонь»…

Насамперед, я хочу подякувати футболістам і вболівальникам. Наші вболівальники сьогодні молодці. У матчі з «Оболонню» сильно нам допоміг наш дванадцятий гравець. На відміну від команд елітного дивізіону, ми за 10 днів зіграли три гри. Було видно, що команда помітно «підсіла». У другому таймі у нас вже не було свіжості та тих швидкостей, як у першій половині зустрічі. У нас багато травмованих гравців. Зараз ми лікуємо 6 футболістів. З них 5 гравців основного складу. Приємно, що ті футболісти, які виходять на поле, досягають результату. Хлопці боролися. Я напередодні гри сказав, що гроші нічого не значать. Сьогодні наші гравці вписують нові сторінки в історію буковинського футболу. Я  запитав у наших хлопців -буковинців: «Хто пам’ятає те, що перемагав у офіційних матчах колектив Прем'єр-ліги?». Ніхто не міг цього навіть уявити. Так, на зборах ми обіграла половину елітного дивізіону, а офіційні матчі - то зовсім інше. Сьогодні ми святкуємо успіх у матчі з представником Прем'єр-ліги. Дай Боже, щоб ця тенденція продовжувалася. Наступного туру першості України ми граємо проти ФК «Львів». На Львівщину ми вирушаємо за трьома очками. У нас є хороші новини. Повертається у стрій Сантрапинських, невдовзі на підході буде Степанков. Сподіваюся, що незабаром ми побачимо на футбольному полі наші молоді надії – Бориса Орловського та Юрія Головачука.

Кого б хотіли отримати у суперники у 1/8 фіналу Кубку України?

Хочеться отримати у суперники найсильнішу команду, однак пройти її. Перед нами стоять максимальні завдання. Ці завдання нам виконати до снаги. Зрештою, я не бути голослівним та казати те, що нам попадеться «Шахтар», а ми його «розірвемо». «Шахтар» - це марка. Так само, як і «Оболонь». У Прем'єр-лізі пасажирів немає. Ви ж самі бачили, що хлопці молоді, однак вони мобільні, добре рухаються, міцні. Подібні  команди – це бренд. Ці колективи не на словах, а на ділі постійно рухаються вперед. Завжди приємно перемагати такі команди. Тим більше, що я ніколи не міг уявити того, що буду сидіти поруч з такою зіркою футболу, як Василь Рац.

ФСК «Буковина»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору