Новини ЗМІ

Вадим Заяць: "Завдання у нас стоїть максимальне – обіграти «Оболонь»

08:46, 18 вересня 2011

Після завершення матчу «Буковина» - «Динамо – 2» (2:1) головний тренер «Буковини» Вадим Заяць подякував своїм підопічним за гру у матчі зі столичною командою. Вадим Григорович також зазначив, що у кубковому матчі проти «Оболоні» перед  буковинським колективом стоятимуть максимальні завдання.

- Вадиме Григоровичу, Ваш коментар сьогоднішньої зустрічі… 

- Насамперед, я хочу подякувати футболістам і вболівальникам. Вболівальники добре нас підтримували. Грали ми також добре. Єдине, від чого залишився осад, то від пропущеного м’яча. Хлопці повністю виконали установку на гру. Ми забили під час стандарту, плюс спіймали суперника на помилці. Можна сказати, що ми, не докладаючи якихось великих зусиль, зуміли здобути перемогу.  

- Сьогодні Руслан Гунчак грав на позиції опорного півзахисника. Чи впорався Руслан зі своїм завданням?   

- Склад і тактика на гру визначається в залежності від суперника, з яким ми граємо. Щодо того, як Руслан відіграв, то він виглядав на полі здорово. Гунчак – досвідчений майстер. Він має грати на усіх позиціях. На жаль, у нас є кадрові проблеми. Два креативні футболісти, які можуть відібрати, організувати та завершити атаку, Сантрапинських та Яворський - травмовані. У Євгена надрив задньої поверхні стегна. Нам треба лікувати хлопців і входити у завершальну фазу півріччя. 

- Як команда налаштовується на матч 1/16 фіналу «Датагруп Кубку України» проти київської «Оболоні»?  

- Ми не думаємо про те, що ми програємо команді Прем'єр-ліги, і нас ніхто сварити не буде. Завдання у нас стоїть максимальне – обіграти «Оболонь». У незалежності від тої ліги, де вона виступає. «Буковина» повинна «воювати» з такими командами, як «Оболонь». Вдома ми вже зобов’язані перемагати київську команду. Хлопці хочуть, хлопці готові. Хочу того, щоби трибуни так само підтримували нас, а на матч із «Оболонню» вболівальників прийшло ще більше. Дякую тим хлопцям, які організували автопробіг. Не виключаю, що це дало поштовх, і на початку матчу ми отримали певну перевагу.

Офіційний сайт ФК «Буковина»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору