Новини ЗМІ

«Кримтеплиця» - «Нива». Післяматчеві коментарі.

08:23, 18 вересня 2011

Олег Федорчук (Головний тренер ФК «Нива» Вінниця)

- Я б розділив гру на два не схожих тайми. У першому була рівна гра. Обидві команди грали занадто обережно, мало атакували. Викликає сумнів 11-метровий удар. У другому таймі «Кримтеплиця» додала й закономірно переграла нас, забивши другий м’яч, адже мала перевагу по моментах. . Це не перша гра, коли ми маємо проблеми в атаці. Сьогодні ми не створили жодного стовідсоткового моменту. Були удари, були стандарти, але серйозної загрози воротам суперника ми не створили. Були й позитивні моменти. Команда грала, боролася до кінця.  На жаль, не всі футболісти відповідають рівню першої ліги. Будемо старатися заробляти очки, проте, якщо ми гратимемо так в атаці, результат буде плачевний. Захист впорався зі своєю роботою сьогодні. У другому таймі грубо помилився Герасимець, залишивши Симончука одного у штрафній. Якщо гратимемо так неуважно, розраховувати на позитивний результат буде важко. Мене приємно здивував вашої команди Артур Новотрясов, який виграв боротьбу в наших нападників. На мій погляд, він один з перспективних гравців першої ліги.   

- Чи є в вас претензії до роботи арбітрів?

- Претензій немає, є питання. Про спірне призначення 11-метрового, штрафного, але я не в праві давати їм оцінку, але на мій погляд були очевидні помилки. Проте, не вони були причиною нашої поразки. Головна наша проблема – невиразна гра. У другому таймі віддали ініціативу, за що й поплатилися.  

Микола Федорко (Головний тренер ФК «Кримтеплиця» Молодіжне)

-   У першому таймі ми й половини не показали з того, що мали показати. Було багато сумбурних дій, поганий контроль м’яча. Одну конструктивну дію ми зробили: заробили пенальті, змінили напрям атаки. У другому таймі повністю переграли суперника. Показали свої найкращі якості. На жаль, отримав травму Володимир Романенко. Попередній діагноз - надрив бокових зв'язок. Більш точну інформацію матимемо до понеділка. Виграли по грі, це закономірно. Ми зробили все, можливо, не так яскраво, як хотілося, але отримали позитивний для нас результат.

-  Заміни підсилили гру?

-  У будь-якому випадку, не погіршили, це вже позитивна динаміка. Хлопці вийшли з бажанням проявити себе, можливо, не все вдалося. При доброму відношенні до своєї роботи все буде гаразд. Можливо, деякі з них наступну гру розпочнуть в основному складі. Будемо над цим працювати. Попереду ще цілий тиждень.

 За матеріалами офіційного сайту ФК "Кримтеплиця"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору