Новини ЗМІ

Сергій Шевцов: «Матч видався неоднозначним»

12:11, 12 вересня 2011

Коментар головного тренера «Енергії» Сергія Шевцова до матчу зі «Славутичем»:
- Матч видався неоднозначним. Початок був вдалим, але весь поєдинок таким назвати не можна. Провівши в дебюті кілька атак, ми забили, але потім, не реалізувавши кілька хороших моментів і після прикрої помилки в обороні, пропустили. В другому таймі картина не змінилася: ми атакували більше, ніж суперник, не використали чимало моментів і так само пропустили через зрізку у власні ворота після неоднозначного штрафного. В кінці матчу я випустив трьох молодих, свіжих нападників. Вони значно додали нашій команді в русі, напорі, швидкості, але не в якості. Попри це, на мою думку, ми могли вирвати перемогу в кінцівці. Але чи було б це справедливо – не знаю. Якщо розглядати, що грали лідери, то грою ні нашої команди, ні суперника я не вражений. Вважаю, що претенденти на підвищення в класі повинні показувати якісніший футбол. Але, будучи об’єктивним, ціна матчу була високою, відчувалася сильна напруга, тому футболісти через страх помилитися у підсумку помилялися.
- У чому полягає проблема низької реалізації?
- Порівняно з попереднім чемпіонатом, в якому реалізація теж була не на високому рівні, ми втратили двох основних нападників: Фальковського і Манасяна. Хлопці, які почали грати на їх місці, поки що не готові діяти якісніше на вістрі. Ми навіть змушені були зробити нападника із Комягіна, якого запрошували на позицію центрального півзахисника. Моментів створюємо багато, значить, команда правильно будує атаки і виходить на завершальну стадію. Ми постійно працюємо на тренуваннях над цим компонентом, але прогрес не такий швидкий, як хотілося б.
- Чи будуть якісь зміни в лінії оборони?
- Якщо ви натякаєте на два голи, забиті в цій грі у свої ворота, то ні до Швея, ні до Комягіна претензій по цим моментам немає, вони були кращими на полі, а те, що трапилося – це прикрий випадок. Бог посилає випробування сильним, і я впевнений, що ми переживемо це і будемо розвиватися далі.

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору