Новини ліги

Поздоровлення з днем працівників фізичної культури та спорту

15:49, 9 вересня 2011

Шановні друзі!

Прийміть найщиріші поздоровлення від мене особисто, Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги з професійним святом – Днем фізичної культури та спорту!

Дозвольте висловити вам велику вдячність за вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху в Україні!

Українці завжди славилися високим спортивним потенціалом талановитих, цілеспрямованих характером людей, які в усі часи прагнули отримати «пальму першості». Успіхи українських спортсменів на міжнародній арені можливі завдяки розвитку масового фізкультурного руху, збереженню та примноженню кращих традицій українського спорту, що закладені багатьма поколіннями фізкультурників.

Щорічно кожну другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт дає здоров’я, загартовує волю та характер.

У день професійного свята бажаємо вам подальших успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою та спортом!

Олімпійського довголіття вам, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях, родинного щастя та невичерпного оптимізму!

 

З повагою президент                                                                                                

М. В. Бальчос





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору