Новини ЗМІ

Вадим Заяць: "Хотілося б отримати у суперники "Шахтар" чи "Динамо"

10:51, 6 вересня 2011

Після матчу «Буковина» - МФК «Миколаїв» головний тренер чернівецької команди Вадим Заяць похвалив своїх підопічних за самовіддачу на футбольному полі та подякував уболівальникам за підтримку.

 Вадиме Григоровичу, Ваша оцінка матчу «Буковина» - МФК «Миколаїв»…

- Ми прогнозували те, що сьогодні буде така важка гра. Велике спасибі тим хлопцям, які готувалися до цього матчу. Я не кажу, що на футбольному полі у нас виходило багато, однак був присутній характер. У сьогоднішній грі сподобалося те, що «Миколаїв» перебувався під тиском як у першому таймі, так і у другій половині зустрічі. Цей тиск і призвів до помилки гравця суперника. Хочу також подякувати нашим вболівальникам за підтримку.

Якби сьогодні «Буковина» не перемогла, чи могла ця гра стати останньою для Вас на посаді головного тренера?

Ні для кого не секрет, що після гри у Кіровограді ми з генеральним директором ФСК «Буковина» Миколою Климом впродовж трьох днів обговорювали перспективи нашого клубу. Ми прийшли до того, що повинні працювати далі. Нами зараз ведеться велика робота. Я не кажу, що ми незамінні. Однак, зараз немає людей, які потягнули б цей віз. Напередодні сьогоднішньої гри я попросив хлопців серйозно задуматися, бо від гри з МФК «Миколаїв» залежав подальший розвиток буковинського футбольного клубу. Так, ми перемогли. Це дає нам можливість працювати далі. Мені подобається ця робота. І все ж, за рік команда не робиться. З нас питають багато, однак згадайте, що коли ми виходили з першої ліги, то з нас усі сміялися. Тепер же на нас налаштовуються як на лідерів. Мені неприємно те, що окремі вболівальники, які приходять на стадіон, вигукують з трибун незрозумілі речі. Треба любити «Буковину»! Люди, які працюють у клубі, віддають усі сили для того, щоб зробити футбольний клуб «Буковина». Будемо працювати далі.

- 8 вересня відбудеться жеребкування наступного раунду Кубку України. Кого би хотіли отримати в суперники?

Нам би хотілося отримати у суперники «Шахтар» чи «Динамо», однак пройти їх (сміється – авт.). Ми хочемо пройти якомога далі.

 ФСК "Буковина"

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору