Новини ліги

Вітання президента ПФЛ з нагоди 100-річчя ФК "Скала"

07:48, 28 серпня 2011

Керівництву,

працівникам ФК «Скала» Стрий

Шановні колеги!

З нагоди 100-річчя футбольного клубу «Скала» прийміть найщиріші вітання від мене особисто, Адміністрації Професіональної футбольної ліги та її клубів.

Жоден з клубів, що виступають у Чемпіонаті під егідою ПФЛ, не може похвалитися такою довгою історією, сповненою яскравими подіями. Приємно відзначити, що клуб, заснований у далекому 1911 році минулого сторіччя, зберігає набутки, продовжуючи славнозвісні традиції своїх попередників. Від аматорів до професіоналів, від злетів до падінь, з честю переживши воєнні та післявоєнні потрясіння, сучасний футбольний клуб «Скала» зі Стрию продовжує писати власний літопис.

Враховуючи блискучий професіоналізм та багатий досвід керівництва, створено всі передумови для процвітання футбольного клубу «Скала», який упевнено рухається до нових перемог.

Ми високо цінуємо працелюбність і компетентність, життєву мудрість і діловитість всіх працівників клубу, які створюють  йому заслужений авторитет і повагу серед футбольної спільноти України.

Щиро зичимо вам, шановні колеги,  завжди відчувати невичерпне джерело сил, натхнення та оптимізму! Нехай всі ваші справи будуть непідвладні плину часу та зміні поколінь.

З повагою

президент М. Бальчос  

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору