Новини ліги

Вітання президента ПФЛ з Днем Незалежності України

08:52, 24 серпня 2011

Шановні друзі!

Від імені Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги прийміть вітання із національним святом нашої держави — Днем Незалежності України!

24 серпня – це визначна дата, що увійшла в історію розбудови країни як початок нової епохи в житті нашого народу. Нам довелося стати свідками створення нової держави: докладаючи максимум зусиль і снаги, розуміючи велику відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями, ми наближаємо пору розквіту України. Для всіх нас – це свято єднання, укріплення стабільності та життєвих орієнтирів.   

З успіхом, що відзначається світовою спільнотою, українцям вдається досягати нових висот в усіх сферах життя, своєю кропіткою працею будуючи сильну процвітаючу країну.

Від усієї душі зичимо вам, вашим рідним та колегам міцного здоров’я, добра, миру, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради незалежної України, добробуту її народу. Хай серця наповнюються гордістю за нашу державу, а спільна плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору