Новини ЗМІ

Олександр Севідов: "Поділив би поєдинок на два відрізки"

13:02, 8 серпня 2011

- Поділив би поєдинок на два відрізки: до забитого м’яча і після. Після забитого голу ми віддали ініціативу супернику, якщо вдатися до футбольної термінології -  нас трохи «возили», хоч гості й тиснули, та моментів біля наших воріт створити не змогли. Мабуть, відповідальність за результат все ж таки дається взнаки на діях наших гравців на полі. Важко нам даються перемоги. На сьогодні результат головний, ніж якість гри, потроху ми набираємо бали. Але чим далі, тим буде важче. 
-  Невдовзі знову гратимемо вдома другу гру з «Геліосом» у Кубку країни. Як будуватимете гру команди і чи важливим є цей турнір для «Говерли-Закарпаття»?
- Звісно, гратимемо на перемогу. Ймовірніше за все, на поле вийдуть гравці, які мають мало ігрової практики – Вайда, Невуче, які в силу певних обставин не попадають до основного складу. В цій грі вони отримають можливість в повній мірі проявити себе. 
Яка ситуація з Матвієм Бобалем?
- Клуб вирішив завершити співпрацю з Матвієм через певні обставини, які не хочеться виносити на широкий загал. 
-  Нарешті ми змогли перемогти з рахунком – 2:0...
-  Так, але потрібно було забити ще в першому таймі, тоді й не втрачали б зайві кілограми від переживань за результат. 
-  Тим не менш, зберегли свої ворота досі недоторканими...
- Незважаючи на це, маємо чимало огріхів у грі в обороні, але такі досвідчені гравці, як Віталік Комарницький та Сергій Бойко повинні витримувати цю відповідальність і допомагати своїми діями команді. 
-  Чи вистачить хлопцям цього стартового запалу до завершення сезону?
- Буде дуже важко, занадто потужні у нас конкуренти –  запорізький «Металург» та «Севастополь». Футболісти працюють сьогодні на максимумі можливостей, під час гри зводить ноги, так і потрібно, щоб формувати характер і здобувати перемоги. 

Інформаційний відділ ФК "Закарпаття"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору