Новини ЗМІ

Богдан Блавацький: «Ми припустилися «дитячих» помилок у захисті»

10:17, 2 серпня 2011

На післяматчевій пресс-конференції головний тренер «Енергетика» Богдан Блавацький висловлив невдоволення грою захисної ланки своєї команди.

Зокрема, пан Блавацький зазначив: «Гра була нічийною. На жаль, ми припустилися «дитячих» помилок у захисті. Помилявся наш досвідчений захисник Руслан Мостовий.  Невдала гра Руслана допомогла «Буковині»  здобути три очки. Є у мене претензії і до інших футболістів. Коли я прийшов у команду, то ми не пропускали  у багатьох поєдинках. А ось у перших трьох турах чемпіонату України у воротах нашої побувало вже 8 голів. Будемо намагатися покращити гру в обороні.

Перед грою з «Буковиною» у нас виникли проблеми. Через травми не змогли грати Гордієнко, Фурта, Данищук, Новак…Після першого тайму з «Металургом»ми замінили травмованого Новака. Досвідчений воротар Хомин, який не грав тривалий час, пропустили три м’ячі. А ось у матчі з «Буковиною» через травми гравців довелося ставити у напад Чернова. Це, звісно, не його позиція.

У нас непогані умови для тренувань. Ми тренуємося на центральному стадіоні , однак сильного футболіста важко запросити у Бурштин. До нас приїздять переважно гравці, які не виступали певний період на професійному рівні чи відновлювалися від травм.

Нам необхідно змінювати психологію гравців. Деякі виконавці звикли боротися за 13 – 14 місця. Це їх влаштовувало. Необхідно, аби  футболісти були налаштовані на вищі досягнення. Зараз же прагнемо добре підготуватися до наступної гри з «Кримтеплицею».

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору