Новини ЗМІ

Вадим Заяць: "Зараз мене цікавить те, як надалі розвиватиметься клуб"

10:15, 2 серпня 2011

Після матчу «Буковина» - «Енергетик» із представниками ЗМІ поспілкувався головний тренер чернівецької команди Вадим Заяць. Вадим Григорович подякував своїм підопічним за гру та розповів про подальший розвиток клубу.

Вадиме Григоровичу, прокоментуйте гру «Буковина» - «Енергетик»…

Насамперед, я хочу подякувати своїм підопічним за те, що вони змогли здолати опір суперника. Після того, як ми здобули у перших двох турах одне очко, то перебували під тиском. Врешті-решт, нам вдалося здобути першу перемогу в сезоні. Хлопці непогано діяли у другому таймі. Сподіваюся, що ми додаватимемо з кожним поєдинком.

Хто був ініціатором повернення у «Буковину» Руслана Гунчака ?

Я вже казав, що футболіст  повинен виявити бажання виступати в «Буковині». Руслан Гунчак прагнув знову захищати кольори нашого колективу. Ми не могли не скористатися послугами кращого гравця першої ліги минулого сезону.

Як Ви оцінюєте гру новачків команди ?

Я не можу оцінювати гру новачків. Сезон лише розпочався. Ми перебуваємо, так би мовити, лише на старті. Зараз мене цікавить те, як надалі розвиватиметься клуб.  Йде мова про створення належних умов для тренувань нашої команди, вже придбано новий автобус. Все йде за планом. Є програма розвитку клубу на найближчі роки. Тож доведеться багато працювати.  А за свою команду я спокійний.

ФСК "Буковина"

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору