Новини ліги

Анонс матчів 1-го туру другої ліги групи «Б»

16:26, 22 липня 2011

23 липня 2011 року

«Гірник-Спорт» Комсомольськ – «Авангард» Краматорськ

18:30. м. Комсомольськ, стадіон «Юність»

Арбітр: Кривушкін Д. В. (Харків)

Асистенти арбітра: Попельницький Д. А. (Кіровоград), Юхименко М. В. (Луцьк)

         Обидві команди вже встигли розпочати новий сезон матчами у Кубку України. Але для обох колективів перший попередній етап турніру завершився поразками. Тепер «Гірник-Спорт» і «Авангард» повністю зосереджені на чемпіонаті та налаштовані стартувати у ньому з перемог. Особливо це стосується дебютанта другої ліги.

«Мир» Горностаївка – «Іллічівець-2» Маріуполь

18:00. смт. Горностаївка. Стадіон «Затіс»

Арбітр: Корабльов Д. В. (Керч)

Асистенти арбітра: Шланчак В. М. (Городище), Трач Б. Б. (Тернопіль)

         Поки що про «Мир», як і про інших новачків другої ліги, мало що можна сказати. Але приємно констатувати збільшення команд Херсонщині. Лише минулого року, після тривалої паузи, регіон був знову представлений на мапі професіонального футболу. І тоді ж «Енергія» стала справжнім відкриттям сезону. Тепер же ми можемо привітати вболівальників з тим, що в області вже є три команди. Залишається сподіватися, що і новоспечені професіонали виступатимуть як мінімум не гірше, аніж їх сусіди з Нової Каховки.

«Металург-2» Запоріжжя – «Шахтар-3» Донецьк

17:00. м. Запоріжжя. Стадіон «Титан»

Арбітр: Семенов А. С. (Дніпропетровськ)

Асистенти арбітра: Левченко М. М. (Кривий Ріг), Чернишов В. Б. (Кременчук)

         Незважаючи на відсутність турнірної мотивації, футболістам обох колективів є за що боротися. Адже вони прагнуть добре зарекомендувати себе перед тренером та отримати шанс заграти в основному складі першої команди. Відповідно якість гри може бути не гіршою, ніж у зустрічах претендентів на вихід до першої ліги.

«Шахтар» Свердловськ – «Кремінь» Кременчук

18:00. м. Свердловськ. Стадіон ім. Горюшкіна

Арбітр: Рибченко І. О. (Запоріжжя)

Асистенти арбітра: Запороженко Д. І. (Запоріжжя), Іванов Ю. В. (Макіївка)

         Минулого сезону «Кремінь» активно намагався втрутитися у боротьбу за путівку до першої ліги, але у підсумку команда була вимушена вдовольнитися лише третім місцем. Не виключено, що у цьому чемпіонаті перед клубом знову стоятиме завдання підвищення у класі, а отже від «Кременя» слід очікувати відповідної гри на результат. Але і «Шахтар» також не слід списувати з рахунків, оскільки ця команда неодноразово доводила свою здатність зіпсувати настрій будь-якому супернику.

«Сталь» Дніпродзержинськ – «Дніпро-2» Дніпропетровськ

17:30. м. Дніпродзержинськ. Стадіон «Металург»

Арбітр: Симошенко Ж. В. (Донецьк)

Асистенти арбітра: Полянін О. В., Шудрик Д. О. (обидва - Сімферополь)

         Про «Сталь», як і про «Кремінь», цілком можна говорити як про одного із претендентів на підвищення у класі. Можна не сумніватися, що команда не загубиться у першій лізі, але щоб потрапити туди, «сталеварам» необхідно як слід попрацювати, адже попереду цілий чемпіонат.

24 липня 2011 року

ФК «Севастополь-2» – ФК «Полтава»

17:00. м. Севастополь. Стадіон «Колос»

Арбітр: Пасхал І. Ю. (Херсон)

Асистенти арбітра: Целовальник О. М. (Донецьк), Толмачов С. І. (Маріуполь)

         В останньому матчі туру друга команда «Севастополя» прийматиме «Полтаву». Фаворитами у цій зустрічі виступають гості, а отже від них і варто очікувати більш агресивної гри у нападі. Втім, кримчани на правах господарів навряд дадуть змогу супернику вільно пересуватися по полю, тож це протистояння має стати вельми цікавим для вболівальників.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору