Новини ЗМІ

Данило Лазар: «Це футбол, бувають, і поразки, і перемоги»

10:52, 22 липня 2011

Захисник «Львова» вважає, що для успішного виступу команди потрібен час

-          Перша гра найважча, бо вона, власне, перша в Чемпіонаті. Ми грали проти дуже хорошої та досвідченої команди, яка завжди знаходиться у верхній частині турнірної таблиці. «Сталь» провела повноцінні збори, готувалась до Чемпіонату. Можливо, суперник дещо нас недооцінив. Ми ж, готуючись до цього поєдинку провели декілька двосторонніх ігор, фізично нас не вистачило. У першому таймі ми виклались на максимум, а в другому, якщо чесно, не могли навіть й розмовляти.

-          Як гадаєш наш молодий колектив трішки зігрався?

-          Як можна зігратись за такий короткий час? Потрібне ще не одне тренування, аби відчувати один-одного на футбольному полі, потрібен час.

-          Що можеш сказати про «Сталь»?

-          Це сильна команда, літнього міжсезоння звідтіля пішло буквально двоє-троє чоловік і нічого не змінилося, зіграний колектив.

-          Як гадаєш, це плюс, коли вдається забити два голи команді, яка останні два роки стає бронзовим призером у Першій лізі?

-          Звичайно що плюс, але якби окрім наших голів інших не було…але нічого, це футбол, бувають, і поразки, і перемоги.

Інформаційна служба «Львова»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору