Новини ліги

Анонс матчів 1-го туру першої ліги

17:09, 15 липня 2011

16 липня 2011 року 

«Зірка» Кіровоград – «Говерла-Закарпаття» Ужгород

18:00. м. Кіровоград. Стадіон «Зірка»

Арбітр: Кутаков А. О. (Бровари)

Асистенти арбітра: Чос М. В. (Київ), Мартищенко О. М. (Київська обл.)

Минулий сезон завершився для команд по-різному. Якщо «Зірка» знаходилася на підйомі і завоювала собі авторитет непоступливого колективу, то «Говерла-Закарпаття», навпаки, переживало певний спад у грі. Втім, можна не сумніватися, що ужгородці у цьому чемпіонаті спробують надолужити втрачене. Тож у першому ж турі на кіровоградських вболівальників очікує безкомпромісне протистояння, яке задовольнить найвибагливіших футбольних гурманів.

МФК «Миколаїв» – «Арсенал» Біла Церква

18:00. м. Миколаїв. Центральний міський стадіон

Арбітр: Бондар О. М. (Хмельницький)

Асистенти арбітра: Волков Ю. М. (Сімферополь), Скрипка А. М. (Кіровоград)

Вже кілька років поспіль новачки першої ліги неодмінно стають своєрідним відкриттям сезону та справжньою грозою для фаворитів змагань. Чи підтримає цю традицію «Миколаїв» покаже лише гра, але зважаючи на те, у якій напруженій боротьбі команди виборола підвищення у класі, слід очікувати, що «Арсеналу» буде вельми непросто повернутися додому не з пустими руками.

«Нива» Вінниця – «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка

18:00. м. Вінниця. Центральний міський стадіон

Арбітр: Скрипак С. В. (Київська обл.)

Асистенти арбітра: Маньковський О. Ю. (Одеса), Луценко О. А. (Харків)

Зважаючи на амбіційність обох команд минулий розіграш першої ліги важко назвати для них вдалим. «Нива» і «Нафтовик-Укрнафта» як завжди були націлені щонайменше на місця у верхній частині таблиці, але досягти бажаного результату їм не вдалося. Не розчарувала лише гра цих колективів, яка, будемо сподіватися, так само радуватиме вболівальників і у поточному чемпіонаті.

«Динамо-2» Київ – «Олімпік» Донецьк

19:00. Київська область, смт. Чапаївка. Стадіон УТБ «Динамо»

Арбітр: Головков О. В. (Сєвєродонецьк)

Асистенти арбітра: Лібстер А. С. (Луганськ), Пузанський Р. А. (Львів)

Як і МФК «Миколаїв», «Олімпік» дебютує у першій лізі матчем із представником футболу Київщини. Екзаменувати донеччан буде «Динамо-2». Варто відзначити, що команди доволі різні, тож спрогнозувати хід зустрічі вкрай важко. Звісно, кияни на правах господарів намагатимуться грати першим номером, але підопічним Андрія Гусіна варто очікувати від суперника неприємних сюрпризів.

ФК «Одеса» – «Енергетик» Бурштин

18:00. м. Одеса. Стадіон «Спартак»

Арбітр: Труханов К. В. (Харків)

Асистенти арбітра: Курбанов З. А. (Херсон), Шаличев Д. В. (Суми)

Цим матчем для господарів розпочнеться нова віха історії. Клуб, який минулого сезону називався «Дністром», якщо і не завжди штурмував призові місця змагань, то був вельми незручним суперником для багатьох команд. Тепер же із новою назвою у одеситів з’явилися і нові амбіції, тож від цього колективу цілком варто очікувати гучних перемог. Що ж стосується «Енергетика», то команда, навчена гірким досвідом минулого сезону, тепер докладе максимум зусиль, аби не долати турнірну дистанцію у статусі аутсайдера

«Металург» Запоріжжя – «Титан» Армянськ

19:00. м. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена»

Арбітр: Фощій Ю. В. (Черкаси)

Асистенти арбітра: Александренко В. В., Касанов П. П. (обидва – Вінниця)

«Металург», безумовно, є одним із фаворитів чемпіонату першої ліги. Запоріжці давно звикли до матчів вищого дивізіону, тож зроблять все, аби через рік повернутися до Прем’єр-ліги. Втім, не слід забувати, що рівень першої ліги за останні роки суттєво підвищився, тож виконати завдання підвищення у класі «металургам» буде не так і просто.

«Буковина» Чернівці – «Геліос» Харків

18:00. м. Чернівці. Стадіон «Буковина»

Арбітр: Лаврів О. І. (Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра: Маковей І. Ю. (Жмеринка), Харко Л. М. (Луцьк)

Незважаючи на позиції команд за підсумками минулого сезону, не варто вважати господарів фаворитом цієї зустрічі. Звісно, «Буковина» залишається міцним колективом першої ліги, але амбіційний «Геліос» навряд влаштовують результати попередніх змагань. У міжсезоння харків’яни були вельми активними на трансферному ринку та здобули низку переконливих перемог у товариських зустрічах. Тож не виключено, що у цьому чемпіонаті ми побачимо зовсім іншу команду.

17 липня 2011 року 

ФК «Львів» – «Сталь» Алчевськ

14:00. м. Добромиль. Стадіон «Лафорт-Арена»

Арбітр: Кузьмін А. В. (Миколаїв)

Асистенти арбітра: Гарлач І. І. (Ужгород), Єремєєв А. А. (Миколаїв)

У попередньому сезоні ці команди були одними із претендентів на підвищення у класі. Але у підсумку «Сталь» виборола лише бронзові нагороди, а «Львів» завершив змагання у чільній п’ятірці. Матчі між ними завжди вирізнялися особливою непоступливістю та безкомпромісною боротьбою. Наразі важко говорити про завдання команд на поточний сезон, але навряд у когось виникають сумніви у тому, що «Львів» та «Сталь» не будуть боротися за найвищі позиції у турнірній таблиці.

«Кримтеплиця» Молодіжне – ФК «Севастополь»

20:00. смт. Молодіжне. Стадіон «Спорт КТ Арена»

Арбітр: Лісаковський А. А. (Одеса)

Асистенти арбітра: Лазєєв В. В., Сухін В. В. (обидва - Одесса)

Програма стартового туру першої ліги завершиться кримським дербі. Незважаючи на те, що у минулому сезоні «Севастополь» виступав у Прем’єр-лізі, вболівальники добре пам’ятають запеклі протистояння цих команд. Можна не сумніватися, що і цього разу гра буде не менш видовищною та подарує шанувальникам футболу справжнє задоволення.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору