Новини ЗМІ

Василь Орлецький: "Зараз Гунчак перебуває в Ізраїлі"

14:32, 15 липня 2011

На зустрічі з представниками ЗМІ президент ФСК «Буковина» Василь Орлецький підбив підсумки виступу чернівчан минулого сезону. Василь Григорович також розповів про те, де перебуває зараз Руслан Гунчак.

- Василю Григоровичу, дайте оцінку виступу команди минулого сезону?

- Напередодні минулого сезону перед нами стояло завдання посісти місце у десятці кращих. Ми перевиконали завдання – стали сьомими. Як для дебютного сезону виступу в першій лізі – це досить високий результат. Пригадаймо те, що після шостого туру наша команда була на першому місці. Зрештою, ми були на усіх місцях. Десь у нас були невеликі провали. На початку сезону «Буковина» виступала краще на виїзді. А ось у другому колі ми виступали вдома. Думається, що цього наша команда виступатиме добре, як вдома, так і на виїзді.

Ви казали, що буде команда «Буковина – 2». Чи плануєте створити подібний колектив ?

- Зараз гравці, які повинні були грати за «Буковину – 2», виступають на першість міста. Фінансує цю команду Валерій Чинуш. У майбутньому ми хочемо зібрати талановитих хлопців із сусідніх областей. Плануємо створити команду, яка відповідатиме критеріям, які хоче головний тренер. Треба щоби «Буковина – 2» грала у першості Чернівецької області та у аматорській першості України.

- Де зараз перебуває кращий бомбардир минулого сезону у першій лізі Руслан Гунчак ? Чому не вдалося його втримати ?

- Руслан поки що контракт не з ким не підписував. Зараз Гунчак перебуває в Ізраїлі. Усе залежить від того, як у нього там складатимуться справи. У Руслана такий вік, що треба думати про майбутнє. Якщо Гунчак пройде в Ізраїлі, то матиме там дуже хороші умови. Я вчора з ним розмовляв (прес – конференція відбувалася в четвер – авт.), якщо у Руслана щось не вийде в Ізраїлі, то я просив його повернутися в «Буковину».

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору