Новини ЗМІ

СЛОВАЦЬКА «ПЕРЕВІРКА»

13:41, 6 липня 2011

ФК «Закарпаття» (Ужгород) – МФК «Земплін» (Міхаловце) 2:0 (2:0)

Стадіон «Авангард» м. Ужгород
Глядачів – 500
+22
Голи: Кучеренко, 15; Міщенко, 44.
ФК «Закарпаття»: Надь (Чуваєв, 46) – Єлісєєв, Трухін (Калітов, 90), Гибалюк (Доценко,83), Щедраков – Райчевіч (к/к), Кучеренко (Невуче, 60), Свиридов (Нудний, 46), Вайда (Печенкін, 46) – Джакобія (Бобаль, 46), Міщенко (Мелікян, 69). 
Тренер – Олександр Севідов


МФК «Земплін» (Міхаловце): П. ле Ганг – Самба, Златоглаві, Готтек (к/к), Ванак -  Русковскі (Зозонг,46)Якубчо, Шкварка (Кунка, 46), Серечін, Е. ле Ганг, Фотік.
Запасні: Брудняк, Коваль, ДанкоШпілак
Тренер: Властіміл Петржела


8 - Удари – 7
3- В ствір воріт- 4
5 - Кутові – 2
3- Офсайди – 3
Райчевіч, 34- Попередження – Самба,72
Вилучення – Кунка, 70

Першоліговий словацький «Земплін» став першим серйозним спаринг-партнером для «Закарпаття» у це літнє міжсезоння. Тож наставник ужгородців Олександр Севідов виставив оптимальний склад на матч, більш-менш наближений до майбутнього стартового складу в офіційних матчах.
Господарі ж одразу розпочали шукати шляхи до воріт суперника. Непогано взаємодіяли у центрі поля новачки команди Свиридов та Кучеренко. Саме цей тандем і зумів втілити територіальну перевагу закарпатців у забитий м’яч. Свиридов з центра поля вивів на ударну позицію Сергія, а вже останній не залишив жодних шансів словацькому кіперу Патріку ле Гянгу  (до речі в «Земпліні» грають два брати ле Гянги - Патрік та Еміл. За інформацією словацьких колег батько гравців емігрував в Словаччину з В’єтнаму). 
Після забитого голу господарі дещо заспокоїлися і гра змістилися до центру поля. Вже під завісу першого тайму стрімка атака господарів завершилася взяттям воріт. Автором м’яча став кращий бомбардир ужгородців у контрольних матчах Олег Міщенко (шостий гол упродовж трьох товариських матчів). Нападник холоднокровно прийняв сферу на краю воротарського майданчика і  низом відправив м’яч у дальній від Гянга кут воріт.
На другу половину матчу О. Севідов випустив оновлений склад, але на результат матчу це не вплинуло. Активністю відзначався Чарлес Невуче, який потужним ударом сходу перевірив на пильність Гянга. Сама ж гра стала досить нервовою, особливо «відзначилися» гості, які не гребували  брудними прийомами, чим сповна поплатилися – вилученням. 
Інформаційний відділ ФК "Закарпаття" 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору