Новини ліги

Анонс матчу UMBRO-плей-офф за місце у першій лізі

10:22, 7 червня 2011

 

11 червня 2011 року

ФК «Суми» – ФК «Полтава» 

17:00. м. Умань, стадіон «Іллічівець-Умань» 

Арбітр: Скрипак С. В. (Київ)

Асистенти арбітра: Александренко В. В. (Вінниця), Данильченко Є. А. (Луганськ)

 

         Незважаючи на те, що ФК «Суми» та ФК «Полтава» грали у різних групах другої ліги, показники цих команд за підсумками сезону дуже схожі. Головна відмінність полягає хіба що у різниці забитих та пропущених м’ячів. За результативністю полтавчани випереджають свого суперника всього на три голи, проте сумчанам за першість лише 13-ть разів довелося виймати м’яча із власних воріт, у той час, як підопічні Анатолія Безсмертного робили це майже удвічі частіше (ФК «Полтава» за сезон пропустила 21 гол).

         Але навряд варто опиратися на цю статистику напередодні стикового матчу. Адже від результату зустрічі може залежати майбутнє команди щонайменше на найближчий рік і футболісти вийдуть на поле ще більш мотивованими. Таким чином, можна не сумніватися, що на глядачів очікуватиме цікавий матч, у якому інтрига триматиметься до останньої хвилини.

         Запрошуємо всіх жителів Умані та гостей міста на свято футболу. Для тих, хто не зможе завітати на стадіон «Іллічівець-Умань», ПФЛ планує провести на своєму сайті он-лайн трансляцію матчу.

umbro плей-офф




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору