Новини ліги

Анонс матчів 22-го туру групи «А»

15:46, 3 червня 2011

4 червня 2011 року

«Скала» Стрий – «Енергія» Нова Каховка

17:00. м. Стрий, стадіон «Сокіл»

Арбітр: Нізола А. В. (Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра: Журибіда В. В. (Луцьк), Трач Б. Б. (Тернопіль)

В «Енергії» все ще залишаються шанси пробитися у плей-офф та поборотися за путівку до першої ліги. Але команді з Нової Каховки необхідно не лише перемагати свого суперника, але і сподіватися, що «Суми» та «Бастіон» втратять очки.

«Нива» Тернопіль – «Динамо» Хмельницький

17:00. м. Тернопіль, Тернопільський міський стадіон

Арбітр: Кривоносов М. О. (Київ)

Асистенти арбітра: Москаленко О. В., Чос М. В. (обидва – Київ)

З яким би рахунком не завершився матч, це жодним чином не вплине на ситуацію у турнірній таблиці. А отже і у команд немає відповідальності за результат і вони зможуть вийти на поле та грати у власне задоволення, демонструючи на радість вболівальників відкритий футбол.

«Бастіон» Іллічівськ – «Десна» Чернігів

17:00. м. Іллічівськ, стадіон «Шкільний»

Арбітр: Ісаєв А. Ю. (Запоріжжя)

Асистенти арбітра: Висоцький В. О. (Запоріжжя), Суряк Ю. Б. (Львів)

У цій зустрічі «Бастіон» на має жодного права на помилку. Адже буквально у потилицю іллічівцям дихають відразу і «Суми», і «Енергія». Тож господарям поля необхідна лише перемога і у такій ситуації «Десні» буде вкрай важко повернутися додому не з порожніми руками.

«Чорноморець-2» Одеса – «Єдність» Плиски

17:00. Спортивно-оздоровчий комплекс «Люстдорф»

Арбітр: Шудрик Д. О. (Сімферополь)

Асистенти арбітра: Корабльов Д. В. (Керч), Маланчук М. Б. (Чернівці)

Як і матч «Нива» - «Динамо», результат цієї зустрічі суттєво не вплине на ситуацію у турнірній таблиці. Але від цього гра не стає менш цікавою. Адже зустрічаються вельми сильні команди, одна з яких, а саме «Єдність», є найрезультативнішою у групі «А».

ФК «Суми» – «Рось» Біла Церква

17:00. м. Суми, стадіон «Ювілейний»

Арбітр: Літвінов Г. Г. (Луганськ)

Асистенти арбітра: Шост О. О., Лібстер А. С. (обидва – Луганськ)

Чи завершиться сезон для «Сум» цим матчем, у більшій мірі залежить від того, як зіграє «Бастіон». Наразі у цих команд однакова кількість очок і різниця забитих та пропущених м’ячів. Тож сумчанам треба не просто перемагати, а і робити це з більшою перевагою у рахунку, ніж «Бастіон». На перший погляд, зробити це у грі з аутсайдером буде не так складно. Але не слід забувати, що «Рось» вже покарала за недооцінку «Енергію» і те ж саме може зробити і з «Сумами». Безперечно, господарі поля зможуть розраховувати на підтримку своєї чисельної армії прихильників, які розуміють, наскільки цей матч важливий для їх команди. Тож цілком можна очікувати на новий рекорд відвідуваності у поточній першості.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору