Новини ліги

Сьогодні, 26 травня 2011 року, Професіональна футбольна ліга святкує 15-річний ювілей

16:30, 26 травня 2011

Шановні друзі!

 

15 років тому у вітчизняному футболі сталася знаменна подія: 26 травня 1996 року створено Професіональну футбольну лігу України, завдяки чому українські клуби вийшли на новий рівень у своєму розвитку. Для нашого футболу ці роки ознаменувалися яскравими досягненнями та незабутніми перемогами, завдяки яким зросло нове перспективне покоління футболістів. Прагнення команд стати кращими дозволило нашим футбольним колективам не тільки кожного сезону гідно виступати на вітчизняній арені, а й створити серйозну конкуренцію для провідних європейських клубів.

ПФЛ створює підґрунтя, основу та міцний фундамент для всього професіонального футболу країни, з якого починається та стежка, що веде до найбільших висот футбольного Олімпу. І саме від команд першого та другого дивізіонів ПФЛ залежить майбутнє вітчизняного футболу, яке, можна не сумніватися, буде позначене новими звершеннями.

Дозвольте мені від імені Адміністрації ПФЛ привітати клуби, тренерів, футболістів та вболівальників з Днем народження ПФЛ! Завдяки вашій підтримці, співпраці та розумінню відкриваються нові горизонти вітчизняного футболу та з’являються нові зірки на футбольному небосхилі України.

 

З Днем народження, ПФЛ!

 

З повагою Президент Мілетій Бальчос





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору