Новини ліги

Анонс матчів 20-го туру другої ліги групи «А»

15:04, 20 травня 2011

21 травня 2011 року

«Скала» Стрий – «Десна» Чернігів

17:00. м. Стрий, стадіон «Сокіл»

Арбітр: Петраков Є. О. (Київ)

Асистенти арбітра: Приймачук А. Г. (Рівне), Маланчук М. Б. (Чернівці)

         Під завісу першості інтрига у боротьбі за підвищення у класі загострилася ще більше. Навіть «Скала», яка розташувалася на шостому місці, має теоретичні шанси здобути путівку до першої ліги. «Десна» випереджає стрийську команду на п’ять очок і, відповідно, стоїть ближче до завоювання золотих медалей, або хоча б до виходу у плей-офф.

«Нива» Тернопіль – «Єдність» Плиски

16:00. м. Тернопіль, Тернопільський міський стадіон

Арбітр: Нізола А. В. (Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра: Сухомлинов В. В., Клименко Т. А. (обидва - Київ)

         До завершення змагань суттєво ситуація у турнірній таблиці для цих команд вже не зміниться. Тож обидва колективи можуть просто грати у власне задоволення. Але при цьому певна відповідальність за результат існує, адже попереду міжсезоння і тренери зараз пильно слідкують за грою своїх підопічних та вирішують, які позиції варто підсилити. Тож розслаблятися футболістам не варто. Особливо це стосується «Ниви», яка буде грати перед своїми вболівальниками.

«Енергія» Нова Каховка – «Динамо» Хмельницький

17:00. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія»

Арбітр: Толмачов С. І. (Маріуполь)

Асистенти арбітра: Іванов Ю. В. (Макіївка), Соботюк Р. С. (Житомир)

         Поступившись у минулому турі «Десні», «Енергія» знову втратила лідерство. Повернути собі першу сходинку команда ще зможе, адже відрив від конкурентів незначний – всього один заліковий пункт. Але тепер новокаховці просто не мають жодного права на помилку. «Динамо», у свою чергу, якихось особливих завдань не має, але хмельницькі футболісти явно спробують відібрати у «Енергії» очки, адже вони пам’ятають ту прикру поразку, якої зазнали від свого суперника ще у першому колі.

ФК «Суми» – МФК «Миколаїв»

17:00. м. Охтирка, стадіон «Нафтовик»

Арбітр: Суряк Ю. Б. (Львів)

Асистенти арбітра: Журибіда В. В. (Луцьк), Папірович А. Г. (Хмельницький)

         У центральному матчі туру зійдуться команди, які наразі ділять між собою перше місце у турнірній таблиці. У «Сум» та «Миколаєва» по 39 очок і враховуючи, що до завершення першості залишилося всього три тури, від результату цієї зустрічі напряму залежить доля золотих медалей. Нічия у цьому матчі буде для обох команд не набагато краще поразки, адже їм буквально у потилицю дихають «Енергія», «Бастіон» та «Десна».

23 травня 2011 року

«Чорноморець-2» Одеса – «Рось» Біла Церква

17:30. Спортивно-оздоровчий комплекс «Люстдорф»

Арбітр: Федунець В. І. (Тернопіль)

Асистенти арбітра: Марченко Д. Г. (Чернівці), Трач Б. Б. (Тернопіль)

         В останньому матчі 20-го туру міцний «середняк» першості «Чорноморець-2» прийматиме на своєму полі аутсайдера «Рось». У матчі першого кола одесити здолали свого суперника 3:0, тож у гостей буде неабиякий привід для того, аби взяти реванш. Відступати назад білоцерківцям вже нікуди, а тому очікувати від них можна чого завгодно.

Також до вашої уваги онлайн результатів 20-го туру другої ліги групи «А»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору