Новини ліги

Анонс матчів 20-го туру другої ліги групи «Б»

12:37, 20 травня 2011

21 травня 2011 року

«Кремінь» Кременчук – «Іллічівець-2» Маруіполь

17:00. м. Кременчук, СК «Кремінь»

Арбітр: Деревінськой О. О. (Київ)

Асистенти арбітра: Міланич В. О. (Миколаїв), Почепецький П. П. (Дніпропетровськ)

         У «Кремня» все ще залишаються шанси на те, аби пробитися у плей-офф, де буде розіграна путівка до першої ліги. Завдання не з легких, адже попереду три непростих матчі, два з яких із своїм прямим конкурентом ФК «Полтавою» та лідером турнірної таблиці «Олімпіком». Не можна назвати слабким і суперника, із яким «Кремінь» зустрінеться у цьому турі. «Іллічівець-2» у своєму попередньому матчі обіграв 2:1 полтавчан і може стати серйозною перепоною для кременчуцької команди.

«Сталь» Дніпродзержинськ – «Гірник» Кривий Ріг

16:00. м. Дніпродзержинськ, стадіон «Металург»

Арбітр: Целовальник О. М. (Донецьк)

Асистенти арбітра: Шост О. О. (Луганськ), Іванов Г. Ф. (Одеса)

         У Дніпродзержинську на глядачів безперечно очікує цікавий матч. Команди розташовані у турнірній таблиці на відстані чотирьох очок і для «Гірника» це відмінна можливість підібратися до «Сталі» впритул та спробувати потіснити дніпродзержинців з четвертої сходинки. «Сталевари» у свою чергу все ще зберігають шанси на здобуття бронзових нагород. Для цього необхідно обходити «Кремінь», у якого залишилися матчі з дуже сильними суперниками.

«Дніпро-2» Дніпропетровськ – «Шахтар» Свердловськ

16:00. м. Дніпропетровськ, стадіон «Метеор»

Арбітр: Рибченко І. О. (Запоріжжя)

Асистенти арбітра: Висоцький В. О. (Запоріжжя), Голубев Ф. С. (Алушта)

         Скоріш за все, у цій першості «Дніпро-2» фінішує на останньому місці. Шансів на те, аби піднятися бодай на одну сходинку, у дніпропетровців практично не залишилося. Але вони ще цілком можуть зробити неприємний сюрприз «Шахтарю», який розмістився у середині турнірної таблиці та претендує на те, щоб завершити першість у чільній п’ятірці.

«Металург-2» Запоріжжя – «Гірник-Спорт» Комсомольськ

16:00. м. Запоріжжя, стадіон «Титан»

Арбітр: Симошенко Ж. В. (Донецьк)

Асистенти арбітра: Алєксахіна Н. Є. (Кіровоград), Шланчак В. М. (Черкаська обл.)

         Наразі ці команди, маючи у своєму активі по 16 залікових пунктів, ділять десяту сходинку турнірної таблиці. Тож варто очікувати, що поєдинок за шість очок вийде дійсно напруженим. Звісно, від результату цього матчу ситуація суттєво не зміниться, але зустріч із своїм прямим конкурентом завжди є додатковою мотивацією для футболістів і тому можна не сумніватися, що обидві команди самовіддано боротимуться за перемогу.

 

ФК «Полтава» – «Олімпік» Донецьк

16:00. м. Полтава, стадіон «Локомотив»

Арбітр: Семенов А. С. (Дніпропетровськ)

Асистенти арбітра: Куцев В. А. (Київ), Корабльов Д. В. (Керч)

         Від того, як завершиться цей матч, може залежати доля путівки до першої ліги. Якщо виграє «Олімпік», то він достроково оформить підвищення у класі. Також у разі поразки полтавчан загостриться боротьба за друге місце та вихід у плей-офф. Але якщо Фортуна буде на боці «Полтави», то інтрига у битві за золоті медалі першості буде триматися щонайменше до наступного туру.

Також до вашої уваги онлайн результатів 20-го туру другої ліги групи «Б»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору