Новини ліги

ПФЛ вітає "Шахтар" із 75-річним ювілеєм

10:35, 14 травня 2011

Президент, Адміністрація та клуби Професіональної футбольної ліги вітають керівництво, футболістів, тренерський штаб команди, усіх працівників клубу та вболівальників з нагоди 75-річного ювілею «Шахтаря»!

Успішний виступ клубу у Прем’єр-лізі та вихід до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів став однією із приємних подій поточного сезону. Зважаючи на те, скільки зусиль керівництво клубу докладає для розвитку своєї спортивної інфраструктури, та увагу, яка приділяється вихованню молодих футболістів, упевнені, що «Шахтар» невдовзі досягне нових висот на міжнародній арені.

Вже протягом багатьох років «Шахтар» є не просто грандом українського футболу, а справжнім лідером серед вітчизняних клубів у розбудові «спорту №1». Впевнені, що амбітний клуб ніколи не зупиниться у розвитку та прагненні завоювання нових трофеїв і продовжить своє зростання за підтримки армії палких уболівальників, а також завдяки здібностям та професіональній майстерності футболістів і тренерів.

Від щирого серця бажаємо колективу «Шахтаря» здоров'я, сил духовних і фізичних, терпіння, удачі, оптимізму та смаку нових перемог!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору