Новини ліги

Анонс матчів 19-го туру другої ліги групи «А»

11:04, 13 травня 2011

На фінішній прямій першості маємо тріо основних претендентів на підвищення у класі

14 травня 2011 року

«Рось» Біла Церква – «Бастіон» Іллічівськ

17:00. м. Макарів, стадіон «Центральний»

Арбітр: Москаленко О. С. (Кривий Ріг)

Асистенти арбітра: Чернишов В. Б. (Кременчук), Миколюк М. В. (Хмельницький)

         Поступившись «Сумам» та «Миколаєву», «Бастіон» фактично випав із боротьби за путівку до першої ліги. Відрив від першого місця складає п’ять очок, що зовсім немало, особливо враховуючи кількість турів, які залишилося зіграти у цьому сезоні. Для «Росі» ж весняна частина складається доволі непогано, за чотири матчі команда програла лише один раз, що є непоганим результатом для аутсайдера.

«Єдність» Плиски – «Скала» Стрий

17:00. с. Плиски, стадіон «Єдність»

Арбітр: Козорезов Д. В. (Одеса)

Асистенти арбітра: Іванов Г. Ф., Павлінов О. В. (обидва – Одеса)

         У цьому матчі на глядачів у Плисках очікує поєдинок двох міцних середняків другої ліги. Команди приблизно рівно проходять турнірну дистанцію, але варто відзначити, що «Єдність» набагато результативніша, за сезон цей колектив відзначався голами у ворота суперників 34 рази, що є найкращим показником у групі «А».

«Десна» Чернігів – «Енергія» Нова Каховка

16:00. м. Чернігів, стадіон імені Гагаріна

Арбітр: Кривоносов М. О. (Київ)

Асистенти арбітра: Балакін М. О. (Київська обл.), Хомин Р. Я. (Самбір)

У Чернігові на глядачів очікує вельми цікавий матч, який до того ж сміливо можна назвати центральним у 19-му турі. Розпочавши весняну частину першості з двох нічиїх, «Енергія» втратила перше місце, на якому провела всю зиму. Наразі новокаховці повернули собі лідерство, але тепер ділять першу сходинку із «Миколаєвом», у якого гірша різниця забитих м’ячів. Аби втримати цю хитку перевагу, «Енергії» необхідно перемагати «Десну», яка на своєму полі цілком здатна влаштувати неприємний сюрприз для лідера.

«Динамо» Хмельницький – ФК «Суми»

16:00. м. Хмельницький, стадіон «Поділля»

Арбітр: Пасхал І. Ю. (Херсон)

Асистенти арбітра: Приймачук А. Г. (Рівне), Марченко Д. Г. (Чернігів)

         Два тури тому «Суми» очолювали турнірну таблицю, але, поступившись у гостях «Десні», сумчани відкотилися на третю сходинку. Команда і досі є одним із претендентів на підвищення у класі, але тепер їм необхідно не тільки перемагати у кожному матчі, але і сподіватися на втрату очок конкурентами. Що ж стосується «Динамо», то воно міцно тримається на дев’ятому місці і у найближчих двох турах точно не змінить свою позицію.

15 травня 2011 року

МФК «Миколаїв» – «Чорноморець-2» Одеса

17:00. м. Миколаїв, Центральний міський стадіон

Арбітр: Москаленко О. В. (Київ)

Асистенти арбітра: Дашко О. В. (Київська обл.), Чос М. В. (Київ)

         Завершить програму 19-го туру серед команд другої ліги групи «А» матч «Миколаїв» – «Чорноморець-2». Господарі наразі ведуть відчайдушну боротьбу із «Енергією» за вихід до першої ліги і тому налаштовані грати на перемогу у кожній зустрічі. Одесити – одна з тих команд, яка може стати непростою перепоною на шляху вирішення завдання. Але на боці «Миколаєва» рідні стіни, де місцеві футболісти у цьому сезоні зазнали поки що лише однієї поразки.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору