Новини ліги

Анонс матчів 19-го туру другої ліги групи «Б»

10:56, 13 травня 2011

Інтрига у боротьбі за вихід до першої ліги поки що зберігається

14 травня 2011 року

«Гірник-Спорт» Комсомольськ – «Дніпро-2» Дніпропетровськ

17:00. м. Комсомольськ, стадіон "Юність"

Арбітр: Літвінов Г. Г. (Луганськ)

Асистенти арбітра: Оганесян Д. К. (Луганськ), Матяш В. В. (Донецьк)

         Для «Дніпра-2» це буде чи не остання можливість зачепитися за можливість фінішувати не на самому дні турнірної таблиці. У разі поразки дніпропетровці відпустять «Гірник-Спорт» ще далі від себе і наздогнати комсомольців вже буде непросто. «Гірник-Спорт» у свою чергу здобувши три очки не тільки відірветься від найближчого переслідувача, але і отримає шанс завершити першість вище, ніж на передостанньому місці.

«Шахтар» Свердловськ – «Сталь» Дніпродзержинськ

16:00. м. Свердловськ, стадіон імені Горюшкіна

Арбітр: Попельницький Д. А. (Кіровоград)

Асистенти арбітра: Білорус М. О. (Черкаси), Шланчак В. М. (Черкаська обл.)

         Наразі у «Сталі» залишилися лише теоретичні шанси на те, аби посперечатися з ФК «Полтава» за вихід у плей-офф, у якому буде розіграна путівка до першої ліги. Тим не менш дніпродзержинці все ще претендують на бронзові медалі першості, що може і є слабкою втіхою, але все ж буде непоганим подарунком для вболівальників. Щодо «Шахтаря», то він міцно осів у середині турнірної таблиці та непогано проводить весняну частину змагань, тож повернутися зі Свердловська не з порожніми руками «Сталі» буде вкрай непросто.

«Іллічівець-2» Маріуполь – ФК «Полтава»

15:00. м. Маріуполь, стадіон «Західний»

Арбітр: Новохатній В. В. (Київ)

Асистенти арбітра: Левченко М. М. (Кривий Ріг), Сухомлинов В. В. (Київ)

ФК «Полтава» продовжує наполегливо дихати у потилицю «Олімпіку», який поки що виключно перемагає та не дає жодного шансу своєму переслідувачу. Черговою перепоною у цих перегонах для полтавчан стане друга команда «Іллічівця», яка, до речі, ще жодного разу не грала унічию. Тож на шляху до першої ліги «Полтаву» очікує ще один безкомпромісний поєдинок.

15 травня 2011 року

«Шахтар-3» Донецьк – «Металург-2» Запоріжжя

13:00. м. Донецьк, стадіон СТБ «Кірша»

Арбітр: Корабльов Д. В. (Керч)

Асистенти арбітра: Шост О. О. (Кривий Ріг), Лібстер А. С. (Луганськ)

         Незважаючи на те, що турнірної мотивації ці команди не мають і до того ж першість вже практично завершилась, від «гірників» та «металургів» все одно не слід очікувати безініціативної гри. Адже в останніх своїх матчах ці колективи забили по три голи і продемонстрували, що готові грати на максимальній самовіддачі до останнього туру. Пояснюється це перш за все тим, що за обидві команди виступають молоді футболісти, які прагнуть проявити себе з найкращого боку та отримати можливість зіграти на більш високому рівні.

«Гірник» Кривий Ріг – «Кремінь» Кременчук

18:00. м. Кривий Ріг, стадіон шахти "Октябрьская"

Арбітр: Омельченко О. В. (Слов’янськ)

Асистенти арбітра: Пікінер Д. С. (Донецьк), Папірович А. Г. (Хмельницький)

З усіх матчів туру саме цей є найбільш вірогідним претендентом на статус центрального. У деякій мірі для «Кремня» вирішуватиметься доля бронзових нагород, отримати які є шанси також і у «Сталі». «Гірник» же хоч теоретично також може посісти третє місце, але спершу йому необхідно наздогнати дніпродзержинців, що є не менш складним завданням.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору