Новини ліги

Анонс перенесених матчів 20-го туру першої ліги та 12-го туру другої ліги групи «Б»

14:54, 10 травня 2011

«Кримтеплиця» прийматиме «Буковину», а «Шахтар-3» завітає у гості до «Гірника»

11 травня 2011 року

«Кримтеплиця» Молодіжне - «Буковина» Чернівці

19:00. смт. Молодіжне. Стадіон «Спорт КТ Арена»

Арбітр: Дяденко В. Г. (Кіровоград), асистенти арбітра: Александренко В. В. (Вінниця), Куценко І. В. (Київська обл.)

З урахуванням сенсаційних втрат очок лідерами першої ліги шанси «Буковини» на вихід до Прем’єр-ліги наразі виглядають досить переконливими. Якщо чернівецька команда виграє цей матч, то посяде другу сходинку. Відрив від «Чорноморця» таким чином становитиме один заліковий пункт, але при цьому в одеситів залишатиметься одна гра у запасі. «Кримтеплиця» також ще може претендувати на підвищення у класі, але, скоріш за все, у цьому сезоні кримчани вже не встигнуть серйозно втрутитися у боротьбу за путівки до Прем’єр-ліги. Проте вони цілком можуть стати суттєвою перепоною на цьому шляху для «Буковини».

«Гірник» Кривий Ріг – «Шахтар-3» Донецьк 

15:00. м. Кривий Ріг, стадіон шахти "Октябрьская"

Арбітр: Яковлев Є. Ю. (Київ), асистенти арбітра: Вітт О. Ф. (Київ), Соботюк Р. С. (Житомир)

Обидві команди ведуть боротьбу за місця у середині турнірної таблиці. Тож відповідно можна казати і про рівність у класі цих колективів. У таких випадках важко передбачити переможця, а отже глядачів очікуватиме цікавий та безкомпромісний поєдинок у якому команди будуть боротися виключно за три очки.

Нагадаємо також, що в цей день мав пройти перенесений матч 16-го туру другої ліги групи «А» «Динамо» Хмельницький – «Верес» Рівне, але через зняття рівненської команди зі змагань гра не відбудеться.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору