Новини ліги

Анонс матчів 18-го туру другої ліги групи «А»

16:53, 4 травня 2011

Центральний матч туру відбудеться в Іллічівську

7 травня 2011 року 

«Нива» Тернопіль – «Рось» Біла Церква

17:00. м. Тернопіль, Тернопільський міський стадіон

Арбітр: Біць Я. М. (Львів)

Асистенти арбітра: Іванов Г. Ф. (Одеса), Шланчак В. М. (Черкаська обл.)

«Нива» минулого тура зазнала поразки від лідера турнірної таблиці МФК «Миколаїв». «Рось» хоч і грала з менш грізним суперником, але також нічого не змогла вдіяти проти «Скали». Наразі обидві команди є сусідами, їх відділяє не так багато – усього три очки. І найбільше перемога важлива для гостей, оскільки три залікові пункти до командної скарбнички дозволять зрівнятися з тернопільцями, що дасть змогу вже думати про те, як наздогнати наступного конкурента – хмельницьке «Динамо».

«Бастіон» Іллічівськ – МФК «Миколаїв»

16:00. м. Іллічівськ, стадіон «Шкільний»

Арбітр: Толмачов С. І. (Маріуполь)

Асистенти арбітра: Марчик О. В., Куцев В. А. (обидва - Київ)

У матчі за перше місце зійдуться «Бастіон» та МФК «Миколаїв». Якщо перемогу одержать гості, це стане для них великим кроком до першої ліги. А в разі, якщо три очки зароблять господарі, то інтрига у боротьбі за підвищення у класі загостриться ще більше. Але у будь-якому випадку ціна перемоги у цьому матчі дуже велика, тож цілком можливо, що команди будуть діяти якомога обережніше.

«Динамо» Хмельницький – «Десна» Чернігів

16:00. м. Хмельницький, стадіон «Поділля»

Арбітр: Суряк Ю. Б. (Львів)

Асистенти арбітра: Клименко Т. В. (Київ), Шурман Д. П. (Київська обл.)

Завдяки перемозі над «Сумами» чернігівці ще більше збільшили свої шанси у боротьбі за вихід до першої ліги. Але до завершення першості ще достатньо часу і «Десні» зараз необхідно як слід налаштуватися на останні матчі. Задачі «Динамо» дещо інші, команда може лише змагатися за те, щоб залишитися на дев’ятому місці.

«Енергія» Нова Каховка – «Єдність» Плиски

16:00. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія»

Арбітр: Семенов А. С. (Дніпропетровськ)

Асистенти арбітра: Левченко М. М. (Кривий Ріг), Голубев Ф. С.  (Алушта)

Недавній лідер першості «Енергія» суттєво втратив свої позиції і зараз розташовується на п’ятій сходинці. Але щільність турнірної таблиці настільки велика, що ситуація може змінитися у кожному турі. Головне, що слід зробити «Енергії» аби зараз не випасти із боротьби, це будь-що обігравати «Єдність». Задача не з легких, оскільки команда з Плисок дуже впевнено проходить турнірну дистанцію та здатна відібрати очки у будь-якого суперника.

ФК «Суми» – «Чорноморець-2» Одеса

17:00. м. Суми, стадіон «Ювілейний»

Арбітр: Монзуль К. В. (Харків)

Асистенти арбітра: Алексахіна Н. Є. (Кіровоград), Почепецький П. П. (Дніпропетровськ)

Програвши у минулому турі «Десні», сумчани внесли до турнірної таблиці ще більшу інтригу. І тепер команді необхідно будь-що реабілітуватися перед своїми вболівальниками та вигравати. Адже ще кілька таких помилок - і про вихід до першої ліги доведеться забути до наступного року.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору