Новини ліги

Анонс 17-го туру другої ліги групи «Б»

16:45, 29 квітня 2011

Переслідувачі «Олімпіка» не полишають надії на перше місце, але вже все більше думають про плей-офф.

30 квітня 2011 року 

«Металург-2» Запоріжжя – «Дніпро-2» Дніпропетровськ

14:00. м. Запоріжжя, стадіон "Титан"

Арбітр: Пікінер Д. С. (Донецьк)

Асистенти арбітра: Шост О. О., Лібстер А. С. (обидва - Луганськ)

         Матчі перших команд «Металурга» та «Дніпра» у Прем’єр-лізі вважаються одним із найцікавіших дербі. Принциповість та безкомпромісна боротьба присутні також і під час зустрічей у рамках другої ліги, де футболісти не менше прагнуть проявити себе з найкращого боку. До того ж команди знаходяться по сусідству у турнірній таблиці, що також є додатковим стимулом у «битві за шість очок».

«Шахтар-3» Донецьк – «Сталь» Дніпродзержинськ

16:00. м. Донецьк, стадіон СТБ "Кірша"

Арбітр: Монзуль К. В. (Харків)

Асистенти арбітра: Алексахіна Н. Є. (Кіровоград), Кривушкін Д. В. (Харків)

         Нічия у минулому турі зробила ще більше безнадійною боротьбу «Сталі» за перше місце. Команда все ще зберігає шанси на підвищення у класі, але має перед собою непростих конкурентів, які так просто від свого не відступлять. Матч з «Шахтарем-3» для дніпродзержинців непогана нагода підтвердити свої амбіції та щонайменше втриматися у групі команд, які претендують на вихід у плей-офф.

«Гірник-Спорт» Комсомольськ – «Кремінь» Кременчук

17:00. м. Комсомольськ, стадіон "Юність"

Арбітр: Балахін М. О. (Миколаїв)

Асистенти арбітра: Марчик О. В., Чос М. В. (обидва - Київ)

Поки що «Кремінь» не показує свій повний потенціал та обмежується один голом у кожній зустрічі. За два матчі це принесло команді перемогу та нічию, що дозволило втриматися на третьому місці. Таку саму позицію займає і «Гірник-Спорт», тільки з кінця. Не дивлячись на цю прірву між командами, називати фаворита матчу не слід, адже «Кремню» доведеться грати у гостях, і «Гірник-Спорт» за підтримки своїх вболівальників дасть бій супернику. Тим паче, що три очки можуть суттєво покращити становище команди у першості.

«Шахтар» Свердловськ – ФК «Полтава»

15:00. м. Свердловськ, стадіон імені Горюшкіна

Арбітр: Целовальник О. М. (Донецьк)

Асистенти арбітра: Матяш В. В., Симоненко Ж. В. (обидва - Донецьк)

         Наразі «Полтаві» залишається лише перемагати у кожному матчі та сподіватися, що «Олімпік» втратить очки. Від першого місця полтавчан відділяє не так вже і багато, усього чотири очки, але ліквідувати це відставання не так уже і просто, адже «Олімпік» поки що впевнено проходить турнірну дистанцію. До того ж «Полтаві» не слід забувати і про переслідувачів, які у свою чергу також чекають на невдачі конкурентів.

«Гірник» Кривий Ріг – «Олімпік» Донецьк

15:00. м. Кривий Ріг, стадіон шахти "Октябрьская"

Арбітр: Калита Р. М. (Київська обл.)

Асистенти арбітра: Білорус М. О. (Черкаси), Шланчак В. М. (Черкаська обл.)

         У матчі першого кола в «Олімпіка» не виникло жодних проблем із тим, як обіграти «Гірник». Донецька команда здобула впевнену перемогу 2:0 та заслужено заробила до своєї скарбнички три очки. Повторити це досягнення у гостях донеччанам буде непросто. У «Гірника» вистачає стимулів обіграти свого суперника: по-перше, завжди хочеться взяти реванш за поразку, а до-друге, завжди хочеться якнайкраще зіграти з лідером.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору