Новини змагань

Огляд матчів 27-го туру першої ліги

15:33, 27 квітня 2011

         Матч «Чорноморець» - «Олександрія» викликав справжній ажіотаж серед уболівальників. Як результат – трибуни стадіону «Спартак» повністю заповнили глядачі. Цілком можливо, що наступна зустріч цих команд відбудеться вже у рамках Прем’єр-ліги. Але поки що жодному з цих двох колективів ще рано думати про підвищення у класі, адже попереду ще достатньо матчів. Проте саме у цій грі багато у чому вирішувалася доля першого місця. І перш за все «Чорноморець» мав відмінну нагоду наздогнати «Олександрію» та, маючи матч у запасі, розділити з підопічними Володимира Шарана лідерську позицію. Але цього не сталося. Одесити хоч і створили чималу кількість гольових моментів біля воріт гостей, проте реалізувати бодай один так і не змогли. Натомість «Олександрія» сповна скористалася гостинністю «моряків» та повернулася додому з перемогою 2:0.

         Не менш цікавим виявився і матч «Закарпаття» з «Кримтеплицею». Нещодавно ужгородців очолив Олександр Севидов, який весняну частину першості розпочав ще у якості головного тренера кримчан. Тож мотивації у наставника «Закарпаття» вистачало, до того ж він, як ніхто інший, знав на що здатні його колишні підопічні. Але, вочевидь, і футболісти «Кримтеплиці» встигли добре вивчити тактику свого тренера та знали, чого очікувати від опонентів. Господарям у цей день на полі не вдалося проявити свої найкращі якості і в підсумку вони поступилися кримчанам 0:2.

         Доволі з неприємним результатом завершилося для «Сталі» протистояння з «Дністром». Цілком можливо, що алчевці просто недооцінили свого суперника. Хоча даремно, адже у цьому році овідіопольці ще жодного разу не програвали. Вже на 10-й хвилині гості зусиллями Олександра Косиріна вийшли вперед. «Сталь» усіма силами намагалася переломити хід зустрічі та відігратися, але довгий час їм це не вдавалося. Лише у компенсований час другого тайму підопічні Анатолія Волобуєва змогли зрівняти рахунок.

         Якби першість розпочалася навесні, то наразі лідером турнірної таблиці був би «Арсенал». У цьому році команда провела сім матчів, чотири з яких виграла і три звела у нічию. Загалом підопічні Ігоря Артимовича заробили 15 очок, що на два залікові пункти більше ніж у найближчих переслідувачів «Буковини» та «Олександрії». У «Ниви», з якою зустрічалися білоцерківці у цьому звітному турі, цей показник практично вдвічі нижчий. Але, звісно, статистика не визначає переможця і чергові три очки «Арсеналу» довелося виборювати на футбольному полі. Зробити це виявилося непросто. До того ж гості забили гол першими, що внесло певні корективи у гру білоцерківців. Але у підсумку їм вдалося перехилити шальки терезів у свій бік і вирвати польову перемогу 2:1.

         Третю поразку поспіль з рахунком 0:1 зазнало «Прикарпаття». Усього ж програшна серія івано-франківців налічує вже п’ять матчів, в яких команда до того ж не забила жодного голу. Цього разу  «Прикарпаття» поступилося «Буковині», у складі якої відзначився найкращий бомбардир першості Руслан Гунчак.

         Після прикрої невдачі у матчі з «Арсеналом» «Нафтовик-Укрнафта» зміг реабілітуватися перед своїми вболівальниками. У рідних стінах охтирські футболісти впевнено обіграли «Титан» 2:0. У решті ж матчів, а саме ФК «Львів» - «Геліос» та «Зірка» - «Енергетик», переможця виявити не вдалося. Обидві зустрічі завершилися з рахунком 0:0.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору