Новини ліги

Анонс 16-го туру другої ліги групи «Б»

13:37, 22 квітня 2011

У черговому турі вболівальників очікують цікаві протистояння, результат яких навряд хто зможе спрогнозувати. Сильнішого виявить лише сама гра, а переможець стане відомий тільки після фінального свистка рефері.

 

22 квітня 2011 року

 

«Олімпік» Донецьк – «Шахтар» Свердловськ

16:00. м. Донецьк. Стадіон «Олімпік»

 

         Черговий тур у групі «Б» розпочнеться з протистояння лідера та міцного середняка. Наразі в «Олімпіка» непоганий відрив від переслідувачів, але ті постійно дихають донеччанам у потилицю та чекають від них помилки. Тому зараз, коли сезон вже практично вийшов на фінішну пряму, «Олімпіку» треба зібрати всі свої сили та надійно відіграти матчі, що залишилися у цій першості. Щодо «Шахтаря», то команда на підвищення у класі хоч і не претендує, але мало хто знехтує можливістю проявити свої найкращі якості у матчі з лідером. Тож господарям у цій зустрічі буде явно непросто здобути перемогу.

 

23 квітня 2011 року

 

«Сталь» Дніпродзержинськ – «Металург-2» Запоріжжя

14:00. м. Дніпродзержинськ. Стадіон «Металург»

 

         Незважаючи на прірву між командами у турнірній таблиці, «Сталі» не слід недооцінювати свого суперника. Адже минулого туру дніпродзержинці не змогли здолати аутсайдера «Дніпро-2» і в підсумку поїхали додому лише з одним заліковим пунктом. Запоріжці у свою чергу позбавили очок претендента на підвищення у клас «Кремінь». Тож «сталеварам» необхідно як слід налаштуватися на цей матч, якщо вони не хочуть розчарувати своїх вболівальників.

 

«Іллічівець-2» Маріуполь – «Гірник» Кривий Ріг

15:00. м. Маріуполь. Стадіон «Західний»

 

         Обидві команди розпочали весняну частину першості з поразок. Звісно, тепер як мінімум одна команда не залишиться з порожніми руками. Не виключено, що «Іллічівець-2» та «Гірник» можуть і розділити очки, але не слід забувати, що безкомпромісні маріупольці у цьому сезоні ще жодного разу не підписували «мирові».

 

ФК «Полтава» – «Гірник-Спорт» Комсомольськ

16:00. м. Полтава. Стадіон «Локомотив»

 

         У боротьбі за підвищення у класі «Полтава» просто не може собі дозволити втрачати очки, а тим паче вдома. Адже у команди все ще залишаються шанси напряму вийти до першої ліги. Втім, свої завдання на сезон має і «Гірник-Спорт», який навряд сильно опікується амбіціями полтавчан. Команда цілком може завершити першість у середині турнірної таблиці, що набагато краще, ніж їх нинішня позиція. До того же полтавське дербі, тож проблем з мотивацією «Гірник-Спорт» відчувати не буде.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору