Новини ліги

Анонс 16-го туру другої ліги групи «А»

13:36, 22 квітня 2011

Попередній тур у групі "А" виявився вельми щедрим на голи. Глядачі у п’яти матчах побачили 17 забитих м’ячів. Важко сказати, чи вдасться командам повторити таку результативну гру, але у тому, що матчі будуть видовищними, можна не сумніватися.

 

23 квітня 2011 року

 

«Скала» Стрий – МФК «Миколаїв»

16:00. м. Стрий. Стадіон «Сокіл»

 

         Минулого туру обидві команди завершили свої матчі з однаковим результатом – 2:2. До того ж і «Скала» і «Миколаїв» по ходу зустрічі двічі поступалися у рахунку, але знаходили у собі сили відновити рівновагу. Варто очікувати, що тепер команди ще більше будуть боротися за перемогу. Адже гості наразі борються за вихід до першої ліги, а «Скала», хоч і не вирішує поки що завдання підвищення у класі, але гратиме перед своїми вболівальниками і навряд хоче їх розчарувати.

 

«Нива» Тернопіль – «Чорноморець-2» Одеса

15:00. м. Тернопіль. Тернопільський міський стадіон

 

         Весняна частина першості розпочалася найбільш невдало для «Ниви». Команда в гостях поступилася «Бастіону» 0:4. Матч з одеситами гарна – нагода для «Ниви» покращити своє турнірне положення, адже у разі перемоги тернопільська команда підніметься на одну сходинку, потіснивши хмельницьке «Динамо», матч якого з «Вересом» перенесено на 11 травня.

 

«Десна» Чернігів – «Єдність» Плиски

16:00. м. Чернігів. Стадіон ім. Гагаріна

 

         Матч з «Десною» для «Єдності» є відмінною можливістю підтягнутися ближче до групи лідерів. «Десна» ж у свою чергу, набравши три очки, не тільки залишить ще далі позаду переслідувачів, а і зробить вагомішою заявку у боротьбі за вихід до першої ліги.

 

«Енергія» Нова Каховка – «Рось» Біла Церква

16:00. м. Нова Каховка. Стадіон «Енергія»

 

         На перший погляд інтрига у цій зустрічі практично відсутня. Лідер групи «А» зустрічається з командою, яка розмістилася на передостанній сходинці турнірної таблиці. Але історія знає безліч випадків, коли аутсайдеру вдавалося скористатися недооцінкою з боку фаворита матчу та створити сенсацію. До того ж не слід забувати, що у попередньому турі «Рось» вдома розбила хмельницьке «Динамо» 3:0, тож футболісти з Білої Церкви перебувають у хорошому настрої і можна не сумніватися, що дадуть справжній бій «Енергії».

 

ФК «Суми» – «Бастіон» Іллічівськ

17:00. м. Суми. Стадіон «Ювілейний»

 

         Центральний матч туру, в якому буде багато у чому вирішуватися доля прямої путівки до першої ліги. Якщо ж команди зіграють у нічию, то це тільки ще більше загострить інтригу у групі «А». Тому можна бути впевненими, що обидві команди прикладуть максимум зусиль, аби не довести справу до підписання «мирової».




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору