Новини змагань

Огляд матчів 15-го туру другої ліги групи «А»

12:16, 18 квітня 2011

         Центральним матчем туру стала зустріч «Миколаєва» та лідера турнірної таблиці «Енергії». Інтерес з боку вболівальників до цієї гри був чималий і на трибунах стадіону зібралося 5 500 глядачів. І навряд знайшовся хоча б один вболівальник, який пожалкував, що не залишився в цей день вдома. Обидві команди відчайдушно боролися за перемогу та демонстрували відкритий та видовищний футбол. Але виявити сильнішого їм так і не вдалося. Фінальний свисток рефері зафіксував бойову нічию 2:2.

З таким самим рахунком завершився і матч «Чорноморець-2» - «Скала». «Мирова» жодним чином не позначилася на розташуванні команд, вони як і раніше міцно тримаються в середині турнірної таблиці. А ось «Бастіон» та ФК «Суми» не втратили можливість скористатися втратою очок «Миколаєвом» та «Енергією». Іллічівська команда вдома розбила тернопільську «Ниву» 4:0. Сумчани перемогли скромніше – 2:0 і тепер ділять з «Бастіоном» друге місце, поступаючись лише за різницею забитих та пропущених м’ячів. Влаштувала свято футболу для своїх вболівальників і «Рось». Білоцерківці в рідних стінах здолали хмельницьке «Динамо» 3:0.

Матч «Верес» - «Десна» не відбувся. Рівненський клуб знаходиться у скрутному фінансовому становищі і це стало причиною того, що команда не вийшла на поле. Що ж до «Десни», то вона прибула у Рівне та була готова провести цей матч. Підтримати свою команду також приїхала група вболівальників з Чернігова. Тепер долю цього матчу вирішить ДК ПФЛ.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору