Новини ліги

Анонс матчів 25-го туру першої ліги

14:30, 8 квітня 2011

Ще більше загострилася інтрига у боротьба за путівки до Прем’єр-ліги, тож тепер ні в кого з претендентів на підвищення в класі не має права на помилку. Не все ще вирішено і в битві аутсайдерів, де на вболівальників ще очікує немало цікавих протистоянь.

9 квітня 2011 року 

ПФК «Олександрія» – «Буковина» Чернівці

17:00. м. Олександрія. КСК «Ніка»

Втрата очок в минулому турі дозволила конкурентам «Олександрії» практично впритул наблизитися до першого місця. «Чорноморець» наразі відстає від лідера всього на три залікові пункти і до того ж має один матч у запасі. За таких умов команда Володимира Шарана просто не має права на помилку, особливо у зустрічі з таким непоступливим суперником, як «Буковина».

«Титан» Армянськ – «Енергетик» Бурштин

16:00. м. Красноперекопськ. Стадіон «Хімік»

Поки що «Титан» залишається єдиною командою, яка у весняній частині сезону жодного разу не вразила ворота суперника. Матч з «Енергетиком», який знаходиться в зоні вильоту, чергова можливість кримчан перервати неприємну для себе серію. Але бурштинців навряд хвилює показник результативності «Титану», вони приїдуть вирішувати завдання збереження прописки у першій лізі.

ФК «Львів» – «Дністер» Овідіополь

15:00. м. Добромиль. Стадіон «Лафорт-Арена»

Мабуть, після перемоги над «Закарпаттям» в Ужгороді не варто очікувати від «Львова» втрати очок у матчі з «Дністром». Хоч у складі львів’ян і виступає чимало молодих футболістів, але вони дуже швидко, а головне успішно, пристосовуються до гри проти команд рівня першої ліги. У «Дністра» ж в цьому матчі на перший план безперечно вийде досвід. Овідіопольці мають у своєму розпорядженні чимало кваліфікованих виконавців, за плечима яких виступ не тільки в рамках вищого дивізіону України, але й на міжнародній арені та в закордонних чемпіонатах.

«Зірка» Кіровоград – «Закарпаття» Ужгород

15:00. м. Кіровоград. Стадіон «Зірка»

Обидві команди минулого туру вперше у цьому році зазнали поразки. І хоч вони вирішують задачі діаметрально протилежні, але турнірні очки потрібні обом колективам. «Закарпаття» в разі невдачі ризикує ще далі відпустити конкурентів у боротьбі за вихід до Прем’єр-ліги. До речі, завдання підвищення в класі команда тепер вирішуватиме без Игоря Гамули, який подав у відставку. А що стосується «Зірки», то кіровоградці поки що не забезпечили собі прописку у першій лізі, тож залікові пункти їм необхідні не менше.

«Сталь» Алчевськ – «Кримтеплиця» Молодіжне

15:00. м. Алчевськ. Стадіон «Сталь»

В цьому році «Кримтеплиця» поки що встигла провести лише два матчі і обидва завершилися для команди поразкою. До того ж кримчани ще жодного разу у весняній частині не грали вдома і цей матч також проведуть у гостях. А на додачу «Кримтпелицю» залишив її головний тренер – Олександр Севидов. Щодо «Сталі», то команда хоч і розпочала весняну частину сезону з двох нульових нічиїх, але потім алчевці знайшли свою гру і здобули дві перемоги поспіль. Тож напередодні матчу всі переваги на боці підопічних Анатолія Волобуєва. Проте не слід забувати, що переможця може виявити лише гра.

10 квітня 2011 року

«Чорноморець» Одеса – «Динамо-2» Київ

19:00. м. Одеса. Стадіон «Спартак»

Матчі між «Чорноморцем» і «Динамо» завжди вельми принципові та викликають великий інтерес з боку вболівальників. І хоч зараз одесити виступають в першій лізі та гратимуть з другою командою киян, це навряд зробить боротьбу команд менш безкомпромісною.

«Арсенал» Біла Церква – «Геліос» Харків

16:00. м. Обухів. Спортивний комплекс обухівського району

         Для обох команд це відмінна можливість покращити своє турнірне становище. У цій першості «Арсенал» та «Геліос» серйозних завдань не вирішують, але і поки що зарано говорити, що вони вже забезпечили собі прописку у першій лізі на наступний сезон. Проте, навіть якщо їм не загрожував виліт до другої ліги, навряд вони б стали грати без мотивації. Адже нікому з них не хочеться розчаровувати своїх вболівальників. Тож можна спрогнозувати, що цей доволі цікавий матч буде сповнений боротьбою, перш за все, за результат.

11 квітня 2011 року

«Прикарпаття» Івано-Франківськ – «Нива» Вінниця

17:30. м. Івано-Франківськ. Стадіон «Рух»

         Зважаючи на амбітність головного тренера «Ниви» та складну ситуацію «Прикарпаття», нічия в цьому матчі не влаштує нікого. Адже обидві команди у цьому році ще не знали смаку перемог. Знаючи агресивний стиль гри Олега Федорчука, можна спробувати спрогнозувати велику кількість забитих голів. Щодо «Прикарпаття», то команда на правах господарів хоч і навряд закриється в обороні, проте малоймовірно, що буде демонструвати відкритий футбол. Але що побачать глядачі на стадіоні, можна буде сказати лише після стартового свистка.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору