Новини ліги

Анонс матчів 22 туру першої ліги

12:10, 24 березня 2011

Минулий тур продемонстрував, що вболівальники встигли за зиму скучити за футболом. На більшості стадіонів своїх улюбленців підтримували немало глядачів, яких не злякала негода, за що вони отримали винагороду у вигляді яскравої гри. Нагадаємо, що в 21 турі господарі поля не поступилися своїм суперникам.

Не менш цікавими обіцяють бути і матчі цього звітного туру, адже зустрінуться команди з цікавою історією протистояння.

25 березня 2011 року 

«Закарпаття» Ужгород – «Арсенал» Біла Церква

16:00. Львівська область, м. Мукачеве. Стадіон «Авангард»

Арбітр: Лаврів О.І. (Івано-Франківськ), асистенти арбітра: Луцький В.В. (Івано-Франківськ), Сидорук І.І. (Конотоп)

         З причини того, що «Фенікс-Іллічовець» знявся зі змагань, «Закарпаття» в минулому турі не грало. Тож старт ужгородської команди у весняній частині змагань відбудеться на тиждень пізніше. До того ж цей матч підопічні Ігоря Гамули проведуть в Мукачеві, що головний тренер «Закарпаття» у передматчевому інтерв’ю назвав великим мінусом для команди. При цьому спеціаліст висловив сподівання, що це не стане перепоною для вболівальників, від яких він і футболісти очікують підтримки.

         Взимку ужгородці провели насичені навчально-тренувальні збори, а також підсилилися новими кваліфікованими виконавцями, чим підтвердили своє прагнення здобути за підсумками першості путівку до Прем’єр-ліги. Втім «Арсенал» часу також не гаяв і непогано підготувався до другої частини сезону. В минулому турі білоцерківська команда гідно протистояла «Сталі» і напевно докладе всіх зусиль, аби дати бій «Закарпаттю».

«Енергетик» Бурштин – «Прикарпаття» Івано-Франківськ

16:00. м. Бурштин. Стадіон «Енергетик»

Арбітр: Труханов К.В. (Харків), асистенти арбітра: Карп’як Ю.Б. (Львів), Пузанський Р.А. (Львів)

Без сумнівів івано-франківське дербі викличе чималий ажіотаж серед вболівальників. Матчі між цими командами завжди виходять вельми цікавими та напруженими. Нагадаємо, що цього сезону вони вже встигли зустрітися два рази. Обидві гри відбулися в Івано-Франківську з різницею у п’ять днів. Спершу «Енергетик» у першості здобув впевнену перемогу 3:0, а після цього «Прикарпаття» взяло реванш у Кубку України з рахунком 1:0. Тож третя зустріч цих колективів має нарешті визначити в очному протистоянні найсильнішу команду Івано-Франківської області. Звісно, якщо не буде нічиєї, що малоймовірно в такій безкомпромісній боротьбі.

Дивіться пряму відеотрансляцію матчу на нашому сайті та на сайті Football-ua!

26 березня 2011 року

«Нафтовик-Укрнафта» Охтирка – ПФК «Олександрія»

15:00. м. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»

Арбітр: Скирда С.І. (Харків), асистенти арбітра: Луценко О.А. (Харків), Трехліб Я.М. (Дніпропетровськ)

Якщо спробувати спрогнозувати результат цього матчу, опираючись на турнірну таблицю, то може здаватися, що в гостей наврядчи виникнуть проблеми зі здобуттям трьох очок в Охтирці. На користь «Олександрії» говорять і результати минулого туру, де команда перемогла «Геліос» 3:0, а «Нафтовик-Укрнафта» програв «Буковині» 1:2. Але не слід забувати, що господарі цього матчу є тією командою, яка в нинішньому сезоні першою відібрала очки в олександрійців на їх полі. До того ж, на боці «Нафтовика-Укрнафти» будуть стіни рідного стадіону, де вони завжди можуть розраховувати на підтримку своїх вболівальників. Тож називати фаворита в цій зустрічі не варто.

Дивіться пряму відеотрансляцію матчу на нашому сайті та на сайті Football-ua!

«Нива» Вінниця – «Буковина» Чернівці

16:00. м. Вінниця. СК «Нива»

Арбітр: Бондар В.М. арків), асистенти арбітра: Кисельов Р.О. (Суми), Паращенко О.М. (Суми)

У цьому турі вкрай важко визначити матч, який би всі одностайно визнали центральним. Однак ця зустріч одна із тих, яка цілком може претендувати на такий статус. Принципова боротьба між «Нивою» та «Буковиною» спостерігалася ще минулої першості, коли вони виступали в другій лізі. Зі здобуттям командами путівки до першої ліги протистояння лише загострилося, що дало змогу вболівальникам спостерігати ще більш видовищний та яскравий футбол.

Тому можна бути впевненими, що і цей матч не стане виключенням. В першому колі «Буковина» вдома лише з рахунком 1:0 змогла здолати підопічних Олега Федорчука, тож «Нива» тепер прагне реваншу і обов’язково влаштує гостям гарячий прийом.

«Зірка» Кіровоград – ФК «Львів»

15:00. м. Кіровоград. Стадіон «Зірка»

Арбітр: Лісаковський А.А. (Одеса), асистенти арбітра: Курцеба Е.М. (Одеса), Лазєєв В.В. (Одеса)

         У турнірній таблиці між цими командами ціла прірва. Втім не слід забувати, що в першому колі львів’яни так і не змогли вдома обіграти «Зірку». І можна бути впевненими, що це не останній сюрприз, яким можуть здивувати свого суперника кіровоградці. До того ж матч пройде на їх стадіоні, а «Зірка», як відомо, в рідних стінах дуже непоступлива та може дати бій будь-кому.

«Сталь» Алчевськ – «Титан» Армянськ

14:00. м. Алчевськ. Стадіон «Сталь»

Арбітр: Березка С.М. (Київ), асистенти арбітра: Кір’янов Ю.І. (Київ), Дудчик А.В. (Чернігів)

         Що міцніше: «Сталь» чи «Титан»? Минулого року перемогу в цьому протистоянні здобув новачок першої ліги, що стало своєрідною сенсацією. Можливо, тоді мала місце недооцінка суперника з боку алчевців, але цього разу «Сталь» наврядчи дозволить собі зверхньо ставитися до «Титану». Обидві команди стартували у весняній частині першості з нульових нічиїх і цей матч для них нагода закріпити свої позиції в турнірній таблиці. Хто із суперників виявиться успішнішим, покаже лише гра.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору