Новини ЗМІ

"Олександрія" в очікуванні великого футболу

10:43, 18 березня 2011

Традиційна зустріч уболівальників з тренерським складом та гравцями команди відбулася, як і годиться в призначений день і час. Цього разу,я к ніколи в щучиній школі зібралася солідна аудиторія найпалкіших прихильників  ПФК «Олександрія».
На превеликий жаль, через велику завантаженість, не зміг бути присутнім на цій зустрічі президент клубу М.М.Лавренко. Він, у свою чергу,  передав найщиріші привітання і побажання міцного здоров`я та гарних емоцій на трибунах «Ніки»  під час  футбольних баталій за участю  олександрійської  команди.  Щирими оплесками присутні  в залі відповіли на побажання від президента.
  Ведучий, керівник прес-служби  Ю.Ф.Біланюк називає прізвища гравців команди:  Богдан Боровський - півзахисник, №6; Артем Полярус - півзахисник, №4; Дмитро Рудик - голкіпер, №21;  Василь Грицук - півзахисник, №24;  Олексій Довгий - півзахисник, №9;  Руслан Зейналов - півзахисник, №13;  Андрій Гітченко - захисник, №17;  Ігор Чередніченко – захисник, №5;  Андрій Запорожан - захисник, №15; Володимир Овсієнко - воротар, №1;  11. Євгеній Шупік - нападник, №16;  Юрій Паньків – голкіпер, №77;  Кирило Сидоренко - захисник, №23;  Олександр Казанюк – захисник, №8;  Павло Ксьонз - півзахисник, №22;  Давід Таргамадзе – півзахисник, №26; Тарас  Кабанов - нападник, №29;  Валерій Іващенко – нападник, №10; Максим Кременчуцький - півзахисник, №14.  Потім  на сцену вийшли новобранці команди: Ігор Гришин - голкіпер, №31, колишній клуб  – «Таврія» (молодіжний склад);  В`ячеслав Шевченко – нападник, №7, попередній клуб – «Сталь»; Костянтин Пархоменко - півзахисник, №20 – гравець  «Дністера»; Дмитро Назаренко - захисник, №18 - «Сталь»; Олег Єрмак - захисник, №3 - «Кримтеплиця»; Сергій Старенький - півзахисник, №27 - ФК «Львів»; Андрій Сахневич – захисник, №2 – «Динамо-2» та М.Козак, 28 – ФК «Львів».
  До зали входять головний тренер В.Шаран, тренери: А.Купцов, В.Первак, А.Ковтун, А.Баглаєнко, лікар, В.Бідюк – масажист.  Головний тренер В.Шаран розповів присутнім у залі про хід підготовки до весняної частини першості. Перемога над муніципальною футбольною командою «Миколаїв» з другої ліги, з рахунком 4:1 підвела загальний підсумок навчально-тренувальних зборів, які пройшли футболісти ПФК « Олександрія» в міжсезонні, готуючись до другої частини 20-ї ювілейної першості з футболу серед команд першої ліги. В останньому кримському зборі було проведено 2 контрольних матчі. Всього за майже 3 місяці олександрійці провели 20 матчів: 7 з  представниками українських команд, 5 - з російськими клубами, 3 - з болгарськими футболістами , 2 - з польськими командами, а також по одному матчу з представниками Казахстану та Швейцарії, та представником африканського континенту збірною Нігерії U-21. У 10 матчах святкували перемогу, 6 – звели внічию і 4 програли. Різниця м’ячів 37-18=+19. Головний тренер підкреслив, що тренерський склад спланував  роботу так, щоб гравці мали змогу награтися не тільки на українських клубах, але й на клубах європейського та африканського контенту, де звісно футбол різниться.
  Також В.Шаран надав уболівальникам коротку інформацію про обранців команди . зокрема, підкресливши, що всі  новобранці мають за плечима досвід виступів за різні ліги і клуби, що в загальному вони готові надати суттєву допомогу клубу у другій частині першості. , якщо будуть викладатися так, як це вони робили під час тренувальних зборів. –        -  Усе буде залежати від кожного з новачків. Ми покладаємо великі сподівання і надію на їх.  Усі новачки перспективні,  і в змозі проявити себе на полі результативною грою, - підсумував свій виступ головний тренер ПФК «Олександрія».       
Відповідаючи на поставлені запитання з зали, тренер наголосив, що для не головне хто скільки заб’є м’ячів у сітку воріт суперників, для нього головне, - щоб команда була на першому місці турнірної таблиці по завершенні першості 11 червня 2011 року.
Склад команди повністю укомплектовано. Стосовно подальшої долі П.Куцого, то він сьогодні грає за одну із аматорських команд Криму. А.Гаврюшов завершив кар’єру футболіста і став помічником у В.Чернишенка, який тренує команду «Аметист»…
- Які завдання клубу на сезон 2010-2011?
- У чесній спортивній боротьбі боротися за одну із путівок у Прем`єр-лігу. Для цього зроблено все можливо, щоб це так і було.
- Що зроблено по розбудові  футбольної інфраструктури?
- Сучасна медіа-ложа  на 8 кабін,  вай фай інтернет в ложах і на всій території стадіону. Уболівальник може під час матчу передавати з будь-якого сектору своїм друзям інформацію про хід матчу. Дві північні  трибуни для глядачів загальною чисельністю біля 1000 місць. Проведено ремонт адмінкорпус у чаші стадіону.
Збудована нова каса на 7 робочих вікон, що дасть змогу зменшити чергу біля кас. Розпочато будівництво міні-готелю на території «Ніки» для інспекторів, делегатів та інших представників від футболу. Реконструйовано готель «Сапфір», де можна буде приймати команди-суперниці. У планах клубу будівництво газону зі штучним покриттям. Завершено ремонт навчально-тренувальної бази, збудовано сауну. Добавлено освітлення для якісного освітлення матчів у вечірній час.
-    Чи зміниться вартість квитка?
-    Квиток коштує 10 грн. Їх можна придбати на першому поверсі Будинку футболу в чергового в будь-яку годину дня.
-    Чи збільшиться кількість місць для оголошень стосовно матчів?  
- Клуб суттєво збільшив кількість нових рекламних щитів по місту (30). На жаль, у ніч з 15 на 16 березня 10 таких щитів було викрадено невідомими особами в місцях найбільшого скупчення людей. 
- Чи буде відбуватися онлайн- трансляції?
-    Усі домашні матчі будуть обов`язково транслюватись.
-    Як добиратися додому після матчу?
-    На «Перемогу» і по 5-му маршруту будуть рухатись автобуси для перевезення пасажирів.

Іван Мельник, редактор газети ПФК «Олександрія»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору