Новини ЗМІ

"Олександрія" збирає експонати для музею футболу

22:26, 11 лютого 2011

Кілька днів тому інформаційно-аналітичний центр ПФК «Олександрія» через сайт та місцеву пресу оголосив про збір футбольної атрибутики по створення музею Футболу.
Першою ластівкою, хто погодився поділитися зібраною за кілька десятиріч атрибутикою, став 37-річний Олег Власенко, мешканець Олександрії - палкий прихильник  ПФК «Олександрія»: 
-    З вашого офіційного сайту та місцевої преси дізнався, що футбольний клуб збирає матеріали для майбутнього музею Футболу.  Я вболівальник з 1988 року (1974 р. н., -авт.). Починав вболівати ще за олександрійський «Шахтар». Тільки з`явилася в 1990 році заводська команда «Поліграфтехніка» відразу переключився на цю команду. У моєму арсеналі відвідин матчів лише кілька пропущених домашніх матчів, і то через поважні причини. З десяти років почав збирати всю футбольну атрибутику, що сьогодні є вже частиною історії олександрійського футболу в обличчі ПФК «Олександрія». Збираю газетні вирізки, програмки, шарфи, вимпели, плакати, журнали… Вболіваючи за ПФК «Олександрію», передав пристрасть і двом діткам доньці Наталі та чотирьохрічному синочку Дімі. Відвідини футбольних матчів для моєї родини є святом. Я глибоко переконаний і вірю, що цього сезону наша «Олександрія» здобуде одну з путівок до Прем`єр-ліги. Прийшов її час! Запрошую всіх, хто має футбольну атрибутику, передати її в майбутній клубний музей. А також, запрошую 20 березня 2011 року всіх, кому не байдужий олександрійський футбол, прийти на КСК «Ніку» і підтримати свою улюблену команду – ПФК «Олександрія».




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору