Новини ЗМІ

Гравці "Буковини" повернулися з відпустки

14:16, 21 січня 2011

Футболісти чернівецької «Буковини» розпочали підготовку до офіційних матчів першості України – 2010/2011. 20 січня підопічні Вадима Зайця займалися на біговій доріжці СОУ «Буковина». З тих гравців, які захищали кольори буковинського колективу у 2010 році тренувалися: Сергій Преснаков, Петро Климус, Руслан Гунчак, Роман Дорош, Владислав Рудченко, Євген Сантрапинських,Олег Керчу, Олександр Донець, Борис Орловський, Вадим Пислар, Степан Маковійчук.

Півзахисник Валерій Блажко та Роман Степанков нині перебувають у лавах студентської збірної України. Щодо основного голкіпера «Буковини» Олександра Чурілова, то він вже прибув у Чернівці та завтра розпочне тренуватися з командою. Зазначимо, що деякі гравці «Буковини» перебувають на оглядинах в інших колективах.

20 січня разом із чернівецькою командою тренувалося багато юних вихованців СДЮСШ «Буковина». Разом із «Буковиною» також займався 23 - річний півзахисник Олександр Тодорович, який у 2006 – 2009 роках захищав кольори клубу з Чернівців. Останнім часом Олександр грав у колективі ФК «Снятин – Євромодуль» (Івано – Франківська область). Зрозуміло, що тренерський корпус «Буковини» переглядатиме інших потенційних новачків нашої команди.

У січні підопічні Вадима Зайця займатимуться в Чернівцях на СОУ «Буковина» та ФОК «Олімпія». А 23 січня у ФОК «Олімпія» буковинська команда зіграє контрольний поєдинок із бурштинським «Енергетиком». Початок матчу о 14 годині.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору