Новини ЗМІ

Відбулася прес-конференція щодо підсумків виступу "Зірки" в першій частині сезону

08:26, 29 листопада 2010

В приміщенні конференц-залу готелю «Зірка» відбулася прес-конференція щодо підсумків виступу кіровоградської «Зірки» в першій частині нинішнього сезону в першій лізі  за участі почесного президента клубу Сергія Ларіна, президента клубу Миколи Онула та головного тренера ФК «Зірка» Анатолія Бузніка.

Зокрема, почесний президент ФК «Зірка» Сергій Миколайович Ларін зазначив: «Задоволений, що був отриманий результат в останніх матчах осінньої частини чемпіонату. У нас залишаються ті ж плани, які були на початку сезону: потрібно потрапляти в десятку кращих. Команди в середині таблиці першої ліги розташовуються досить щільно, тож це реально. Треба вигравати всі домашні матчі і в гостях підтягнути свою гру. Ми зробимо все можливе, щоб друге коло змагань було більш вдалим. Хочеться, не лише отримувати результат, а й щоб гра команди приносила чимало задоволення нашим вболівальникам. Плануємо, що в подальшому в команду будуть підтягуватися і молоді вихованці футболу – таланти в Кіровограді є». Також він зазначив, що і навесні вхід на домашні матчі «Зірки» буде безкоштовний.
 

Президент ФК «Зірка» Микола Леонідович Онул наголосив: «Ми разом переживали всі події, що відбувалися у першому колі. Добре, що нашу команду очолив Анатолій Іванович Бузнік, котрий став тою людиною, якій вдалося правильно налаштувати команду для досягнення позитивного результату; вірю, що Анатолій Іванович зуміє побудувати такий колектив, який буде рухатися весь час вперед. І команда буде займати все віщі місця у турнірній таблиці. Для цього ми збільшимо бюджет клубу. Також приємно, що у нас є однодумці та друзі, які теж хочуть допомогти розвитку кіровоградського футболу».

Головний тренер кіровоградської команди Анатолій Іванович Бузнік поділився своїми враженнями: «Коли я приїхав до Кіровограду, два місяці тому, то був шокований енергією вболівальників команди, яка на той час перебувала на останньому місці. В Кіровограді чудові вболівальники, котрі підтримують нас не лише на домашніх матчах. Неозброєним оком видно рух команди вперед. Хочу подякувати і почесному президенту клуба Сергію Ларіну за підтримку, і президенту ФК «Зірка» Миколі Онулу за те, що він живе футболом та проблемами нашої команди. Добре, що завершальна фаза першої частини сезону пройшла добре, але все ж хотілося більше в матчі з одеським «Чорноморцем», з «Прикарпаттям» - гра була як на гойдалці. Хочеться, щоб навесні на домашніх матчах нашої команди збиралося до десяти тисяч глядачів. Взимку нас очікує підсилення. В другій половині грудня маємо провести селекційний збір команди, подивитися хто нам підійде й поїде з гравцями, котрі в команді нині є,
10 січня на перший тренувальний збір до Карпат».

Чекаємо початку весняної частини першості з надією на продовження кіровоградською командою серії вдалих матчів, котра була започаткована на старті другого кола змагань. Вболіваймо, підтримуймо улюблену команду! Тільки разом переможемо!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору