Новини ліги

В Україні стало одним стадіоном більше

14:10, 22 листопада 2010

20 листопада відбулася важлива подія в українському футболі. В Кременчуці було відкрито новий, сучасний муніципальний стадіон. Ця подія визначна перш за все тому, що нові арени на футбольній мапі України з`являються доволі рідко. Тож, мабуть, не варто і казати, наскільки важливо, що нова арена стала домашньою фортецею клубу другої ліги. Відтепер «Кремінь» буде приймати матчі першості та Кубку України на стадіоні зі штучним покриттям, який вміщує 1 500 глядачів. Окрім цього, в найближчому майбутньому за воротами буде зведено ще одну трибуну, розраховану на таку ж кількість вболівальників. До того ж в цій будові буде розміщено спортивний зал.

Стадіон ФК Кремінь

Свідком цієї події став виконавчий директор Професіональної футбольної ліги Сергій Макаров, який таким чином прокоментував відкриття стадіону: Поява нової футбольної арени – це завжди свято. Коли під час відкриття мер Кременчука Олег Бабаєв сказав, що це визначна подія для міста, він проявив скромність. Бо насправді, відкриття нового стадіону – це перемога для всього українського футболу. Приємно відзначити, що будівництво відбувалося при показовій взаємодії між спонсорами, клубом та місцевою владою. Таке в нас не часто можна побачити і подібну злагодженість в роботі варто поставити як приклад всім можновладцям. Появі спортивного об’єкту сприяли як міські підприємці, так і чиновники. Якби так було кожного разу, то ми б мали набагато краще розвинуту футбольну інфраструктуру в Україні.

Стадіон ФК Кремінь

Стадіон ФК Кремінь

Футбольне свято не обмежилося лише перерізанням червоної стрічки. Після офіційної церемонії було проведено матч ветеранів «Кремня» та київського «Динамо». В напруженій боротьбі перемогу з рахунком 3:1 одержали кияни. Символічно, що в складі господарів гол на свій рахунок записав Олег Бабаєв, який точним ударом змусив капітулювати екс-голкіпера збірної України В’ячеслава Кернозенко. У гостей всі три голи забив невтомний Віталій Косовський.

Стадіон ФК Кремінь

Стадіон ФК Кремінь

Фото: ФК "Ворскла"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору