Новини ЗМІ

ПФК «Олександрія» - «Зірка». Після матчу

14:54, 18 жовтня 2010

На післяматчевій прес-конференції наставники «Олександрії» та «Зірки» поділилися своїми враженнями від звітної гри.

 Головний тренер ПФК «Олександрія» Володимир Шаран:

Сьогодні було справжнє дербі. Мені дуже сподобалась кіровоградська команда. Вона грала з самовіддачею та бажанням. Ми сьогодні мали чималі кадрові проблеми - чотири гравці основного складу були відсутні. Допустили прикру помилку, що коштувала нам голу, але швидкий другий  гол поставив все на свої місця. «Зірка» сьогодні грала агресивно.

 Головний тренер кіровоградської «Зірки» Анатолій Бузнік:

На жаль, чаклунів немає: за короткий термін складно зробити команду. Нам вдавалося сьогодні створити кілька небезпечних моментів. Добре, що ця гра порадувала глядачів, принесла їм задоволення. Будемо робити висновки і йти далі, потрібно залишати небезпечну зону та наладжувати нашу гру.

 Чому ми сьогодні побачили два різні тайми?

Наша команда готова гідно протистояти супернику лише протягом одного тайму. «Олександрія» має досить сильні фланги, але програвати тут ми не збиралися. В першому таймі була сумбурна гра. А на другий тайм нам вистачило запалу. Гравці хотіли показати, що вони щось вміють.

 Як оціните гру голкіпера Андрія Товта?

В першому м’ячі є його помилка, під час травми Руслана Бідненка Андрій позиційно помилився, а коли забивали нам другий м’яч, то помилися і захисник, і голкіпер, та й заслуга нападників суперника є. Ми не можемо сьогодні запросити до команди Олександра Шовковського чи Віталія Реву. Будемо працювати з тими голкіперами, які є в нас.

 Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка».




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору