Новини ЗМІ

Михайло Савка: – Ми з кожною командою стараємося грати в таку гру..

14:53, 18 жовтня 2010

– Я, думаю, що сьогодні гра нам вдалася. Практично, десь півтора тайму ми контролювали гру. Можливо на перших хвилинах матчу охтирські футболісти й мали перевагу, та після того як ми зрівняли рахунок перевага перейшла до нас. Могли забити ще пару м’ячів, створили багато моментів і, думаю, заслужено перемогли.

 За рахунок чого ваші гравці здобули перемогу?

 – Зараз ситуація, в яку ми потрапили, така, що на кожну гру потрібно максимально настроюватися, і показувати змістовну гру. У сьогоднішньому матчі у нас на полі не було жодної людини, яка б була байдужою до гри. Старалися всі. Десь, у якійсь мірі нам, можливо не вистачало майстерності, яку футболісти компенсували бажанням, старанністю, самовіддачею і дякувати Богу, що удача повернулася сьогодні до нас лицем і ми забили три м’ячі на виїзді.

 Ви з самого початку ставили задачу грати в наступальний футбол?

 - Ми з кожною командою стараємося грати в таку гру. Стараємося вільно розігрувати м’яч на своїй половині поля. У нас Лазорик непогано грає головою, і всі верхові м’ячі намагається вигравати. Нам немає куди діватися, потрібно грати й набирати очки. І якщо у грі ми будемо зразу відходити на свою половину поля і «сідати» – ми нічого не досягнемо. Тому й гра у якійсь мірі так і складається.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору