Новини ліги

Вітання молодіжній збірній

14:10, 13 жовтня 2010

Шановний Павле Олександровичу!

Дозвольте від імені Професіональної футбольної ліги привітати Вас, футболістів, тренерський штаб команди з нагоди виходу ввіреної Вам команди до фінальної частини Чемпіонату Європи -2011.  

Такий результат – не випадковий, адже завдяки Вашій кропіткій наполегливій праці, нестандартним рішенням та природженому таланту тренера, Вам вдалося піднести авторитет українського футболу на нові сходи. Впевнені, обдарованість української молоді здатна відкрити нові обрії досягнень на міжнародній футбольній арені

Вдалий виступ Ваших підопічних та вихід до фінальної частини Чемпіонату Європи - 2011 став однією із приємних подій сезону. Зважаючи на те, скільки зусиль докладає тренерський штаб молодіжної збірної для вдосконалення майстерності футболістів, переконані, що молодь досягне нових висот в очах європейської футбольної.

Сподіваємося, що на цьому команда не зупиниться та продовжить своє зростання за підтримки своїх уболівальників, а також завдяки здібностям та професійній майстерності тренерів.

Від щирого серця бажаємо Вам та Вашому колективу здоров'я, сил духовних і фізичних, терпіння, удачі, оптимізму та смаку нових перемог!

З повагою

президент                                                М. Бальчос




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору