Новини змагань

Відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України

14:00, 1 жовтня 2010

1 жовтня о 14 годині в Будинку футболу відбулася процедура жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.

Поєдинки відбудуться 27 жовтня 2010 року.

Минулого сезону в цій частині розіграшу Кубка брали участь 5 команд, які виступають під егідою Професіональної футбольної ліги: «Єдність» зіграла з донецьким «Шахтарем», «Фенікс-Іллічовець» - з «Дніпром»,  алчевська «Сталь» приймала в гостях «Оболонь», «Кримтеплиця» - із запорізьким «Металургом», а «Волинь», яка за підсумками минулого сезону вийшла до Прем’єр-ліги,  виграла матч з криворізьким «Кривбасом» та вийшла до півфіналу Кубка України.

Варто зазначити, що в цьому році в розіграші Кубка України бере більша  кількість представників першого та другого дивізіонів: така тенденція свідчить про зростання майстерності команд.

До речі, «Сталь» проходить до 1/8 фіналу Кубка України вже десятий раз поспіль. Випадок неординарний: жодній команді, крім київського «Динамо», донецького «Шахтаря» та «Сталі» ще не вдавалося брати участь у змаганнях в числі кращих кубкових команд протягом десяти сезонів поспіль. 

Отже, в 1/8 фіналу Кубка України між собою зустрінуться:

ФК "Полтава" – ФК "Шахтар"

ФК "Карпати" – ФК "Ворскла"

ФК "Фенікс-Иллічовець" – ФК "Металург" (З)

ПФК "Олександрія" – ФК "Арсенал"

ПФК "Севастополь" – ФК "Динамо"

ФК "Нафтовик-Укрнафта" – ФК "Зоря"

ФК "Сталь" (А) – ФК "Волинь"

ФК "Кремінь" – ФК "Дніпро"

За правилами, господарем поля на всіх етапах розіграшу, крім фіналу, є команда, що виступає в нижчій за рангом лізі. Якщо зустрічаються команди, що виступають в одній лізі, господарем поля стає команда, яка має непарний номер.  

Бажаємо успіху командам та сподіваємося на нові перемоги!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору