Новини ЗМІ

Перша ліга - 10 тур. "Динамо-2" Київ – "Фенікс-Іллічовець" Калініно 1:1 (1:0)

23:00, 10 вересня 2010

 Кінець тижня виявився багатим на футбольні події для вболівальників "Динамо". Відкрили уїк-енд молодіжні команди "Динамо" та запорізького "Металурга", а перед поєдинком основних складів черговий матч провело "Динамо-2".

Із перших хвилин команди взяли швидкий темп, м’яч не затримувався в центрі поля, а відразу діставався до воріт. Дудник небезпечно прострілив низом – Загладько із труднощами лише кінчиками пальців перевів м’яча на кутовий. Атаки динамівців були менш частими, зате гострішими. На 15-й хвилині у штрафному майданчику гостей сталося неймовірне – Рибалка подав кутовий, відразу троє динамівців по черзі били по воротах гостей, але на шляху м’яча кожного разу опинявся хтось із захисників. Утім, далеко вибити м’яча вони не змогли, а більше за всіх досяг успіху Суарес. Відзначимо, що це вже третій м’яч болівійця у двох останніх матчах. Після гола гра помітно заспокоїлася, всі події перемістилися до центру поля. Кілька разів динамівці заробили перспективні штрафні, але вони ні до чого не призвели.

У другому таймі на полі тривала жорстка боротьба, гра часто зупинялася не лише для виконання штрафних ударів, але і для виходу на поле лікарів. Хороша атака вдалася "Фенікс-Іллічовцю" – Івашко пробив по воротах, Загладько "витягнув" м’яча, але відбив його прямо на Дениса Шевчука, який добив м’яча у ворота, – 1:1. Таким чином, друга динамівська команда повторила результат молодіжного складу, який напередодні з таким же рахунком зіграв із "Металургом".

Геннадій Литовченко, старший тренер "Динамо-2":

- Останнім часом хлопці дуже стараються, але поки ніяк не виходить здобувати перемоги. Важкувато було грати, оскільки суперник відійшов на свою половину поля, нелегко було зламувати їхній захист. У нас не знайшлося виконавців, які "зламали" б захисні порядки гостей. До перерви ще якісь моменти були, а в другому таймі ми майже нічого не створили біля чужих воріт. У цілому, гра не сподобалася. Були випадки, коли навіть за нічийного результату гра виходила цікава, з моментами. Сьогодні – не той випадок, хоча в нас є багато футболістів, які вміють створювати. Заміни не принесли очікуваного результату. Тепер будемо відновлюватися і готуватися до наступного матчу.

Анатолій Біляй, головний тренер "Фенікс-Іллічовець":

- Підсумковий рахунок закономірний, обидві команди показали непоганий футбол. Єдине, що гол після розіграшу "стандарту", який ми пропустили в першому таймі, був не обов’язковим. Це, можна сказати, наша хвороба. Загалом, я задоволений грою своїх підопічних. Будемо рухатися вперед.

Артем Щедрий, півзахисник "Динамо-2":

- Важко оцінювати сьогоднішню гру в порівнянні з попереднім матчем проти "Чорноморця". У грі проти одеситів ми повністю володіли ініціативою, ми перегравали їх в усіх компонентах. А сьогодні нічого не виходило. Навіть не знаю, як це пояснити, але ми погано грали. Навіть не забили, а "заштовхали" м’яча до воріт. Після подачі зі штрафного на м’яч набігло багато гравців і змогли "завести" його до воріт. А коли забивали нам – була припущена недбалість. Дали зробити подачу із флангу, програли боротьбу двічі й усе – гол. Нічийний рахунок нашу команду не влаштовує абсолютно. Ми маємо в кожному матчі грати лише на перемогу.

Перша ліга. 10-й тур

"Динамо-2" Київ – "Фенікс-Іллічовець" Калініно 1:1 (1:0)

150 глядачів.

"Динамо-2": Загладько, Кушніров, Допілка, Новак, Оберемко, Боришкевич (Рижук, 76), Сухоцький (Люлька, 86), Щедрий, Рибалка (Морозенко, 59), Суарес, С. Шевчук (Сокол, 74).

"Фенікс- Іллічовець": Тукач, Артеменко, Луценко, Бриль, Каваців, Гай, Шибко (Павелько, 46), Морозов (Д. Шевчук, 46), Дудник, Леонов (Попов, 88), Івашко (Погорельцев, 90+1).

Голи: Суарес (17) – Д. Шевчук (58).

Попередження: Сухоцький (18) - Гай (11).

 

Інформаційний відділ ФК "Динамо" Київ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору