Новини ЗМІ

Перша ліга - 10 тур. "Енергетик" Бурштин - "Зірка" Кіровоград 2:0 (1:0)

23:00, 10 вересня 2010

"Енергетик" Бурштин - "Зірка" Кіровоград 2:0 (1:0)
 

2100 глядачів.

"Енергетик": Бандрівський, Слука, Лазорик,16 Срібний, 17 Мельник, 3 Гребинський, 4 Данищук, 10 Долотко, 7 Януш, 14 Чернов, 18 Семенюк.
 

Запасні: 29 Ільющеноков, 8 Афанасьєв, 13 Веретко, 15 Міліщук, 11 Мостовий, 6 Деренюк, 9 Микуш.
 

Тренер - Роман Покора.

"Зірка": 1 Коледа, 2 Шматоваленко, 3 Пінчук, 4 Стоян, 7 Породов, 8 Остоушко, 9 Ситнік, 14 Атаєв, 15 Погребняк, 17 Давидов, 27 Кочура.

Запасні: 22 Белошапка, 6Костюченко, 10 Демиденко, 13 Самойленко, 19 Паленко, 23 Федоров.


Голи: Долотко 30, Януш 69.

Попередження: Семенюк 41; Мельник 75 - Остроушко 61; Шматоваленко 70; Галенко 73.

 

Матч в Бурштині для обох команд був дуже принциповим. Надпринциповим був цей матч і для нового тренера "Енергетика" Романа Покори, який тренерував "Олександрію".

З перших хвилин "Енергетик" захопив ініціативу і почав турбувати воротаря гостей небезпечними ударами.

Орест Януш, Олександр Семенюк і взагалі вся атакуюча ланка господарів намагалась відправити "круглого" у ворота "Зірки". Не давали ні на хвилину розслабитись Бурштинській команді сьогодні вболівальники і це дало результат. "Зірка" хоча й пробувала йти в контратаки, але небезпечних ударів не було до кінця другого тайму.

На 20 хв. Долотко подав штрафний, Срібний головою відправляв м’яч в кут воріт, але воротар відбив м’яча на кутовий. Через кілька хвилин Чернова виводили один на один з воротарем, але Артем Коледа вийшов із свого штрафного і приблизно на лінії вибив м’яч руками. Момент був досить спірний, але покарати воротаря суддя не наважився.

Наступний момент став гольовим. Мельник виконав стандарт, захисники вибили м’яч на Долотка і той з розвороту відправив його у ворота.

Через дві хвилини Ігор міг зробити дубль, але його гарматний удар воротар спочатку відбив перед собою, а потім на кутовий. На останніх хвилинах першого тайму бурштинці намагались забити ще один гол, але ні Янушу, ні Чернову цього так і не вдалось.

В другому таймі гра дещо вирівнялась, але моменти виникали дальше біля воріт "Зірки". На 57 хвилині Срібний знов розстрілював ворота після подачі Семенюка, але Коледа зробив ще один сейв. А на 69 хв. Орест Януш розстріляв ворота після пасу Семенюка і встановив остаточний рахунок.

Фани гнали своїх улюбленців забивати ще і третій м’яч, але більше забитих м’ячів вони не побачили. Потрібно згадати також дві непогані контратаки "Зірки" на останніх хвилинах, але спочатку після подачі з лівого флангу ніхто не замкнув простріл, а потім перший удар в ствір воріт без проблем ліквідував Андрій Бандрівський.

 

Післяматчева прес-конференція:

Роман Покора, тренер "Енергетика":

- Я хочу попросити, щоб ви не судили тренера зірки за таке мале інтерв’ю. Я працював на Кіровоградщині і знаю, які умови в "Зірки", ні бази нормальної, ні поля, і взагалі умов нормальних не має. Бурштин порівняно з Кіровоградом, як оазис. Тому теренерам там важко працювати. Я задоволений результатом, бо відступати вже не було коли. Це був матч за 6 очок. Для мене це вже друга гра, якщо в Добромилі я ще не знав всі можливості гравців, то тепер ситуація змінилась. Ми готуємо команду і вперше в сезоні не пропустили вдома. Я вдячний хлопцям за їхню самовіддачу, бо сьогодні вони бились за кожен м’яч.

- Чого не вистачило команді у грі з ФК "Львовом"?
- Там мала бути нічия. Ми програли, бо я не тих футболістів випустив, тому що я їх ще не знав. Можливо треба було грати на нічию, але ми хотіли здобути три очки. На останніх хвилинах "Львів" підсів, ми йшли вперед, оголили тили і пропустили гол.

- Чи задоволені Ви гравцями, які є в команді?
- Хлопці стараються, всі молоді і перспективні. Сьогодні задоволений захистом, Мельник добре виглядав, і йому лише 20 років. Долотко сьогодні потужно зіграв, але тут треба перечисляти майже всіх. Бурштин мені, як рідне місто, і коли я був в Азербайджані легіонером, то тут я свій чоловік. Тут моя сім’я живе не далеко, я хочу, щоб команда залишилась в першій лізі. Звичайно великі гроші я тут не зароблю, але ця команда для мене справа честі.

- Чи будуть нові гравці в команді?
- Ми дозаявили Мостового, який грав у "Волині" і "Амкарі", буде ще Крохмалюк, який є чемпіоном світу серед студентів. Це все вільні агенти.

- Чи виборов Бандрівський собі місце в основному складі?
- Я б так не сказав, хоча я не люблю перестановки воротарів, але я серйозно розраховую і на Бандрівського і на Ільющенкова. Микола Хомин буде граючим тренером.

О. Дериберін, тренер "Зірки":

- Я вітаю "Енергетик" з перемогою і бажаю успіхів в наступних матчах. Моя команда не виконала вказівок на матч, нічого нам не почалось і про що говорити, якщо був з нашої сторони лише один удар по воротах і то на останніх хвилинах матчу. Більше мені нема чого сказати…

- Чи заслужено виграв сьогодні "Енергетик"?
Ну якщо в моєї команди один удар по воротах, значить заслужено.

 

Прес-служба ФК "Енергетик" Бурштин

О. Дериберін – тренер «Зірки»

Я вітаю Енергетик з перемогою і бажаю успіхів в наступних матчах. Моя команда не виконала вказівок на матч, нічого нам не почалось і про що говорити, якщо був з нашої сторони лише один удар по воротах і то на останніх хвилинах матчу. Більше мені нема чого сказати…

-Чи заслужено виграв сьогодні "Енергетик"?
Ну якщо в моєї команди один удар по воротах, значить заслужено.



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору